AD homeoffice MPLA318265

Bosch SMV69N80EU

Zobraziť katalóg
Bosch SMV69N80EU
Vstavaná umývačka riadu vstavaná, plne integrovaná, 14 súprav riadu, A+, 6 programov, 5 teplôt, funkcia IntenzivZone, VarioSpeed Plus, 1/2 náplň, HygienaPlus, AquaSenzor, senzor naplnenia, AquaStop, auto 3 in 1, dávkovací asistent, infoLight, EcoSilenceDrive, odložený štart 1 -24 hod.
Kód:  BOMY28 Produktové číslo:  SMV69N80EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMV69N80EU

Voľne stojace spotrebiče v novej kuchyni nikdy nebudú vyzerať tak dobre ako spotrebiče vstavané. Dajte radšej prednosť novodobým trendom vstavaných spotrebičov, ktoré dodajú vašej kuchyni eleganciu a štýl. V prípade, že sa navyše rozhodujete nad zaobstaraním ozajstnej kvality, je práve pre vás pripravená táto vstavaná, plne integrovaná umývačka od svetoznámej a rokmi overenej spoločnosti Bosch. Nabitá je modernými technológiami a poteší aj tichým chodom. Pri svojej činnosti tak nebudete nijako rušení.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi tichá prevádzka dosahuje hodnoty iba 39 dB
  • VarioSpeed Plus - urýchlenie programu o 66 %
  • Garancia bezpečnosti AquaStop
  • Funkcia IntenziveZone pre obzvlášť špinavý riad, 1/2 náplň a HygienaPlus
  • Systém ochrany skla
  • Odložený štart až 24 hodín
  • Auto 3 v 1 - prispôsobí umývanie použitému umývaciemu prostriedku
  • InfoLight - informuje o prebiehajúcom umývaní

Výkonný a tichý motor

Umývačka pojme až 14 súprav riadu a disponuje 5 umývacími teplotami. K dispozícii je tiež hneď 6 programov: intenzívny 70 ° C, auto 45-65 ° C, Eco 50 ° C, Sklo 40 ° C, rýchly 45 ° C a predumytie. Ide o úspornú umývačku s triedou spotreby energie A+, spotrebou vody len 2660 litrov za rok a triedou účinnosti sušenia A. Umývačka tak prináša ďalšiu nespornú výhodu - nebude zaťažovať vašu peňaženku. Umývačku poháňa špeciálny EcoSilence Drive motor, ktorý je veľmi výkonný, odolný, tichý a efektívny.

Moderné vychytávky

Bezpečnostná funkcia AquaStop, technika striedavého umývania alebo dávkovací asistent sú ďalšie z mnohých technických vychytávok. O práve prebiehajúcom umývaní potom informuje veľmi praktická pomôcka vo forme premietania červeného svetla na podlahu. Vždy budete bezpečne vedieť, že práve umývate váš riad. Pri využití funkcie VarioSpeed Plus bude umývanie a sušenie až o 66 % kratšie a váš riad bude stále žiarivo čistý. Umývačka je tiež vybavená funkciou polovičnej náplne a možnosťou odloženého štartu až o 24 hodín. Zaiste poteší, že nemusíte mať strach ani o svojich najmenších. Funkcia HygienaPlus garantuje maximálnu hygienu vďaka antibakteriálnemu umývaniu pri vysokej teplote po dobu desiatich minút.

Flexibilný vnútorný priestor

Vnútorný priestor umývačky je riešený veľmi prakticky a umožňuje jednoduché vkladanie riadu, vďaka variabilnému systému košov VarioFlex s červeno označenými uchopovacími časťami. Navyše môžete nastaviť výšku horného koša do troch polôh pomocou systému RackMatic. Horný aj spodný priestor tak môžete využiť presne podľa svojich potrieb. Využiť môžete aj príborovú zásuvku VarioPro a špeciálny držiak na poháre v spodnom koši. O váš špinavý riad už bude len kráľovsky postarané. 

 

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Funkcie umývačky

Funkcie umývania
Odložený štart Hotovo!
Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
82 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
55 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch SMV69N80EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH SMV69N80EU.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií