Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza dny mini Velikonoce

Bosch TAT6001

Zobraziť katalóg
Bosch TAT6001
4,4 5 hodnotení
Hriankovač 900W, plynulá regulácia stupňa opekania s integrovanou funkciou zahrievania, funkcia rozmrazovania, centrovanie, integrovaný nerezový nástavec na 2 žemle
Kód:  EAV4292g Produktové číslo:  TAT6001 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bosch TAT6001

Opečte si hrianky, bagetky aj žemle

S hriankovačom Bosch TAT6001 pripravíte lahodne chrumkavé hrianky pre celú rodinu a to takmer bez námahy. Disponuje dlhým úzkym slotom pre jeden veľký krajec chleba alebo pre dva kusy toastov či malé krajce. Vďaka integrovanému nerezovému nadstavcami na žemle si tiež môžete pochutnať na opečených bagetkách a inom pečive. Pri príprave oceníte praktickú funkciu automatického centrovania toastu, ktorá zaistí rovnomerné opekanie. Stupeň opečenie možné plynule regulovať, takže získate kôrku presne takú, akú ju máte najradšej. Až bude hrianka hotová, sama sa vymrští vďaka špeciálnemu zariadenia na zdvíhanie toastov po opečení.

Hriankovač Bosch je ďalej vybavený funkciou rozmrazovania sa separátne osvetleným tlačidlom a ponúka aj tlačidlo stop pre okamžité prerušenie opekania. Pri upratovaní oceníte vyberateľný tácka na omrvinky, ktorý možno po naplnení ľahko vyprázdniť. Spotrebič je samozrejme istený bezpečnostnou poistkou proti zahriatie tela spotrebiča.

Kľúčové vlastnosti

  • Každé opekania s automatickým centrovaním toastu
  • Zariadenia na zdvíhanie toastov "hi-lift"
  • Dlhá štrbina pre celý krajec chleba
  • Nerezový nadstavec na opekanie žemlí
  • Funkcie rozmrazovania a funkcia stop
  • Voľba stupňa prepečenia
  • Funkcia dodatočného opekania
  • Vyberateľný tácka na omrvinky
  • Ochrana zahriatie tela spotrebiče

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
900 W

Materiál:
Plast

Počet slotov:
1

Rozmery:
19,5 x 43 x 15 cm

Hmotnosť:
2 kg

Farba:
Biela

Parametre a špecifikácia

Príkon
900 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Funkcie
Regulácia opekania, Rozmrazovanie, Centrovanie Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
900 W Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie
Regulácia opekania, Rozmrazovanie, Centrovanie Hotovo!
Poznámka:
Hriankovač na sklade ✅ Hriankovač u vás do 24 hodín ✅ Hriankovač – široká ponuka ✅ Pohodlný nákup ✅ Topinkovač za výhodnú cenu ✅

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch TAT6001 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TAT6001. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bosch TAT6001. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bosch TAT6001. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch TAT6001.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií