Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

BOSCH WAW28740EU

Zobraziť katalóg
BOSCH WAW28740EU
5 2 hodnotení
Práčka s predným plnením – A+++, 9kg, 1400ot./min, Hlučnosť 48/72dB, Aquastop, 14 programov, Odložený štart, Invertorový motor, V׊×H 84.8×59.8×59cm, ActiveOxygen, Vnútorné LED osvetlenie bubna, AntiVibration Design, Funkcia Reload, ActiveWater Plus, 10 rokov záruka na motor
Kód:  FAP1603l Produktové číslo:  WAW28740EU Stránky výrobcu
BOSCH WAW28740EU Predaj skončil

BOSCH WAW28740EU


BOSCH WAW28740EU

Perfektne čistá i pri nízkych teplotách

Vďaka aktívnemu kyslíku technológia ActiveOxygen odstráni až 99,99 % baktérií a mikroorganizmov, ktoré sa bežne vyskytujú v bielizni. To všetko zvládne obzvlášť jemne a aj pri nízkej teplote 20 °C. Tým chráni chúlostivé tkaniny a udržuje ich farbu.

BOSCH WAW28740EU

Energeticky úsporný a tichý motor s 10-ročnou zárukou

Tieto efektívne a tiché bezuhlíkové motory už viac ako 25 rokov sústavne vyvíjame, testujeme a vyrábame vo vlastnej továrni v Michalovciach na Slovensku. Vďaka ich konštrukčnému riešeniu s využitím permanentných magnetov je eliminovaný hluk, vibrácie a motor zostáva stále chladný. Nedochádza tak k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo zabezpečuje jeho dlhú životnosť.

BOSCH WAW28740EU

Ušetrite až 65 % času alebo 50 % energie

So systémom VarioPerfect môžete nastaviť väčšinu programov tak, aby prebehli rýchlejšie alebo efektívnejšie s pomocou funkcií SpeedPerfect a EcoPerfect. Tým skrátite čas až o 65 % alebo spotrebu energie až o 50 %.


BOSCH WAW28740EU

Program AlergiePlus: špeciálne vyvinutý pre potreby alergikov

Program AlergiePlus je ideálny najmä pre ľudí s citlivou a podráždenou pokožkou. Špeciálne navrhnutý prací cyklus, dlhšia fáza ohrevu a doplňujúce plákanie znižujú maximálnym spôsobom množstvo alergénov.

BOSCH WAW28740EU

Ušetrite si ručné pranie

Obzvlášť šetrný program vlna/ručné pranie beží rýchlosťou iba 27 otáčok za minútu (bežne je to: 50 otáčok/min) a využíva len mierne pohyby pracieho bubna s vhodnými prestávkami. A aby si vlnená bielizeň zachovala svoj pekný tvar, nasleduje na konci programu šetrné odstreďovanie.

BOSCH WAW28740EU

Inteligentné riešenie pre zabudnuté kusy bielizne

Či už zabudnete na ponožku, alebo tričko – s funkciou Reload teraz môžete zastaviť už spustený prací cyklus a otvoriť dvere práčky, aby ste mohli pridať akúkoľvek zabudnutú bielizeň do bubna.


BOSCH WAW28740EU

Šetrite peniaze a chráňte životné prostredie

Prietokový senzor a senzor, ktorý meria hladinu vody v bubne, sa spoločne postarajú o to, že je vždy použité presné množstvo vody – v závislosti od druhu bielizne a jej množstva. Súčasne, vďaka optimalizovanému prísunu vody, ju bielizeň v pracom bubne nasaje oveľa rýchlejšie a rovnomernejšie, a tak je každá kvapka aktívne a efektívne využitá.

BOSCH WAW28740EU

Môžete prať aj vtedy keď vaše dieťa spí

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zabezpečuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia znižuje aj hluk, takže práčka je veľmi tichá aj pri odstreďovaní.

BOSCH WAW28740EU

Ochrana pred škodami spôsobenými vodou

Systém AquaStop – bezpečnostný ventil na vodovodnom kohútiku + dvojitá prívodná hadica s automatickou reguláciou tlaku + vaňa s plavákom a spínačom čerpadla – absolútne zabezpečenie pred škodami spôsobenými vodou. To všetko s doživotnou zárukou.


BOSCH WAW28740EU

Vyrobené v Nemecku

Či už preferujete rýchlosť, alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní  prispôsobiť si pranie vašim predstavám.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH WAW28740EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WAW28740EU.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií