PET PET

Bosch WLK20161BY

Zobraziť katalóg
Bosch WLK20161BY
Práčka s predným plnením spredu plnená, A+++/A/C, 1000 ot./min, kapacita 6 kg, hlučnosť prania/odstredenia 56/75 dB, program extra krátky 30 min/15 min, ActiveWater množstevná automatika, 3D-Aqua-Spar, SpeedPerfect, kontrola nevyváženosti, systém rozpoznania peny, 85 x 60 x 40 cm
Kód:  FAP1603h Produktové číslo:  WLK20161BY Stránky výrobcu
Bosch WLK20161BY Predaj skončil

Bosch WLK20161BY

Bosch WLK20161BY je spredu plnená automatická práčka s VarioSoft bubnom, ktorý zodpovedá za šetrné a intenzívne pranie vďaka jeho unikátnej štruktúre a pohybom. Extra úsporná energetická trieda A+++ nezaťaží váš rozpočet a s funkciou SpeedPerfect dosiahnete optimálne výsledky prania v až o 60 % kratšom čase. Medzi početnými štandardnými aj špeciálnymi programami práčky nájdete aj populárny eko program EcoPerfect, Sport/Fitness alebo program na džínsy. Práčka je vybavená niekoľkonásobnou ochranou proti škodám spôsobeným vodou a mechanickou detskou poistkou.

Kľúčové vlastnosti

  • Spredu plnená práčka
  • Energetická trieda A+++
  • Unikátne hospodárenie s vodou ActiveWater
  • VarioSoft bubon
  • 3D-Aqua-Spar systém
  • Veľký displej s ukazovateľmi
  • Elektronické ovládanie jedným otočným voličom
  • AntiVibration Design
  • Niekoľkonásobná ochrana proti škodám spôsobeným vodou
  • Signál na konci programu
  • Systém rozpoznania peny
  • Mechanická detská poistka

VarioSoft bubon

Ide o jedinečnú patentovanú štruktúru bubna kvapkovitými prelismi a asymetrickými unášačmi na rýchlejšie a šetrnejšie pranie. V závislosti od zvoleného programu sa pohyb bubna prispôsobí podľa toho, či potrebujete silný alebo šetrný výkon. Bielizeň ľahko rotuje v stredovej časti bubna bez ohľadu na smer rotácie. Všetky odevy sa teda perú rovnako a sú vždy prané šetrne a rýchlo.

3D-Aqua-Spar

3D AquaSpar ponúka hneď trikrát optimalizovaný proces. V prvom rade prispôsobuje pohyb bubna a účinok odstreďovania presne vašej bielizni. Po druhé sa bielizeň vďaka kaskádovému namáčaniu navlhčí ešte rýchlejšie. A za tretie prispieva "plnoprietokový" bubon s deravou zadnou stenou a manžetou k stálemu a intenzívnemu navlhčovaniu bielizne.

ActiveWater

ActiveWater je technológia, ktorá pomocou dvojstupňovej množstevnej automatiky významne prispieva k efektívnemu hospodáreniu s vodou počas prania. Vďaka optimalizovanému prísunu vody bielizeň vodu nasaje oveľa rýchlejšie a rovnomernejšie, čo je obzvlášť jemný a šetrný postup.

Špeciálne programy:
Ľahko udržiavateľné plus
Jeans/tmavá bielizeň
Košele/blúzky
Šport/fitness

Vlna/ručné pranie
Jemné/hodváb
Extra krátky 30'/15'

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch WLK20161BY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WLK20161BY.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií