Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

BOSE 161 biele

Zobraziť katalóg
BOSE 161 biele
Reproduktory pár vysoko kvalitných efektových reproduktorov s konštrukciou Articulated Array, súčasťou balenia sú držiaky
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS904p1e Produktové číslo:  B 027028 Stránky výrobcu

BOSE 161 biele

Reprosústavy Bose 161 sú všestranným riešením pre počúvanie hudby i sledovanie filmov. Skvelo sa hodia na dvojkanálové inštalácie či viackanálové riešenie domáceho kina. Tieto kompaktné sústavy poskytujú stereofónny zvuk, aký by ste očakávali od oveľa väčších reproduktorov. Ľahko vyplnia zvukom menšie miestnosti a ponúknu prednes plný detailov.

Kľúčové vlastnosti

  • Realistický zvuk z ozvučnice veľmi malých rozmerov
  • Silný zvuk v kvalite HiFi aj pri veľmi malej úrovni hlasitosti
  • Vysoko kompaktné vyhotovenie
  • Na použitie s prijímačmi a zosilňovačmi s výkonom od 10 do 100 W na kanál
  • Nástenné držiaky sú súčasťou balenia

Výkonnosť a všestrannosť

Reprosústavy Bose 161 sa skvele hodia k ozvučeniu vášho internátu, kancelárie alebo obývačky. Inštaláciu vám za každých okolností uľahčia praktické montážne držiaky, ktoré poslúžia na uchytenie priamo na stenu. Navyše sa nemusíte báť umiestnenia v blízkosti televízorov a elektroniky, sústavy totiž obsahujú tienenie.

Systém precízne rozmiestnených meničov sa stará o jasne formulované zvukové pole (Articulated Array) pri stereofónnej inštalácii. Sústavy tiež môžu byť v kombinácii so subwooferom a stredovou reprosústavou skvelým základom domáceho kina. Rovnako tak môžu tvoriť vysoko kvalitné zadné efektové repro.

Stereo všade (Everywhere)

Reprosústavy produkujú vysoko kvalitný stereofónny zvuk v širokom priestore. Vďaka využitiu mnohých technológií Bose vám poskytnú skutočne vyvážený zvuk v celej posluchovej miestnosti, čo je značný rozdiel oproti bežným sústavám, ktoré vyžarujú takmer iba jednosmerne.

Meniče Twiddler

Použité meniče využívajú proprietárnu technológiu, vďaka ktorej generujú viac akustického tlaku z malej ozvučnice. Poskytujú výkon, aký by ste očakávali od oveľa väčších reproduktorov, vrátane toho, že ponúknu reprodukciu hlbokých frekvencií.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE 161 biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE 161 bílé.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií