PET PET

BOSE Acoustimass 10 V biele

Zobraziť katalóg
BOSE Acoustimass 10 V biele
Reproduktory 5,1, DoubleCube series II Direct/Reflecting, aktívny subwoofer Acoustimass s dvoma drivermi, kompatibilný s DTS/Dolby Digital 5.1, regulátor basov a LFE
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS904k3 Produktové číslo:  B 720962-2200
BOSE Acoustimass 10 V biele Predaj skončil

BOSE Acoustimass 10 V biele

V prípade že vás už nebaví mdlé pozorovanie filmov, či počúvanie hudby zo zastaranej hifi veže, a ste priaznivci naozaj kvalitnej zábavy. Iste oceníte veľmi kvalitne spracované reproduktory od svetoznámej spoločnosti BOSE, ktorá už vyrobila hudobné klenoty. Tieto takmer neviditeľné krabičky dokážu v sekunde zmeniť nudnú izbu na hlboký hudobný zážitok, ktorý ocení ostrieľaný hudobný profesionál i laik. Už na prvý posluch vás reproduktory usadia, a doslova zatlačia do sedačky, tento 5.1 Sound systém premení vašu miestnosť na koncertné pódium napchaté príjemnými hudobnými tónmi, alebo vojnovou vravou naplnené akčné scény. Dunivé basy, prepracované výšky a hlboké rytmy stredov sú pri tejto prepracovanej reprosústave úplnou samozrejmosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne pre stredne veľké a malé miestnosti
  • Všetky komponenty v jednom balení
  • Neviditeľné dizajnové reproduktory
  • Silné basy vďaka Acoustimass modulu
  • Regulácia basov a hlasitosti priamo na module

Neviditeľne sa naozaj len tvária

Základom tejto zostavy sú dvojité reproduktory Invisible series II cube speakers ktoré nepresahujú výšku ani 10 cm. Iste vás ohromí, ako ľahko splynú s interiérom vašej obývacej izby, spálne alebo konferenčnej miestnosti. Nenechajme sa zmiasť veľkosťou, tieto malé škatuľky zvládnu svojím výkonom prekonat aj svojich oveľa väčších kolegov, a ohromiť vás svojím hudobným prednesom, ktorý budete chcieť počuť znovu a znovu. V pasívnom basovom module Acoustimass drieme mozog celej sústavy. Modul ovplyvňuje zvuk reproduktorov vo vysokých aj nízkych frekvenciách, je možné ho umiestniť takmer kdekoľvek vo vašej izbe, a jeho dizajn je tak jednoduchý, že nebude upútavať pozornosť okolia.

Vždy v strede diania

Inovatívna technológia Direct / Reflecting dokáže kombinovať mieru prijímaného a odrazeného zvuku tak, že si kdekoľvek vo vašej izbe budete užívať plnohodnotný zvukový zážitok, určite budete prekvapení nezameniteľne citlivými hudobnými efektmi bez počuteľného skreslenia hlasitosti. Ďalšou veľkou výhodou je možnosť ovládania hĺbky basov a zvuku priamo z basového modulu. Vďaka týmto piatim reproduktorom budete vždy v strede diania a nikdy už nebudete chcieť inú sústavu na vytvorenie príjemnej zvukovej kulisy.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE Acoustimass 10 V biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Acoustimass 10 V bílé. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE Acoustimass 10 fehér.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií