Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSE Acoustimass 5 V biely

Zobraziť katalóg
BOSE Acoustimass 5 V biely
Reprosústava reproduktory DoubleCube series II Direct / Reflecting a pasívny basový modul Acoustimass s dvoma drivery
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS904m3 Produktové číslo:  B 0741131-0200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE Acoustimass 5 V biely

Renomovaná spoločnosť BOSE prináša na trh novinku, ktorá vás doslova ohromí. Či už ste laik alebo ostrieľaný hudobné profesionál, iste dokážete oceniť kvalitný zvuk, dunivé basy, prepracované výšky a hlboké rytmy stredov. To všetko je napchané do malých dizajnových reproduktorov ktoré svojou jednoduchosťou ladia s vaším interiérom. Zostava BOSE Acoustimass 5 v sekunde premení váš pokoj v miesto plné unikátnej hudobnej zábavy. Päť reproduktorov dokáže vytvoriť tak neuveriteľnú zvukovú kulisu, že si budete pripadať ako by ste sa preniesli z kresla vašej izby na živý koncert obľúbenej kapely, alebo do stredu diania akčného filmu!

kľúčové vlastnosti

  • Direct / refreshing zaistí priestorový zvuk
  • Magneticky odtienené reproduktory
  • Silné basy bez zjavného skreslenia
  • unikátny dizajn

Nenápadne iba vyzerajú

Základom tejto zostavy sú dvojité reproduktory Direct / Reflecting Series II ktoré nepresahujú výšku ani 19 cm. Iste vás ohromí, ako ľahko splynú s interiérom vášho obývacej izby, spálne alebo konferenčné miestnosti. Nenechajme sa zmiasť veľkosťou, tieto malé škatuľky zvládnu svojím výkonom prekonat aj svoje oveľa väčšie kolegov, a ohromiť vás svojím hudobným prednesom, ktorý budete chcieť počuť znovu a znovu. V pasívnom basovom module Acoustimass drieme mozog celej sústavy. Modul ovplyvňuje zvuk reproduktorov vo vysokých i nízkych frekvencií, je možné ho umiestniť takmer kdekoľvek vo vašej izbe, a jeho dizajn je tak jednoduchý, že nebude upútavať pozornosť okolia.

Vždy budete v stredu diania

Inovatívna technológia Direct / Reflecting dokáže kombinovať mieru prijímaného a odrazeného zvuku tak, že si kdekoľvek vo vašempokoji budete užívať plnohodnotný zvykové zážitok. Vďaka týmto piatim reproduktorom budete vždy v strede diania a nikdy už nebudete chcieť inú sústavu na vytvorenie príjemnej zvukovej kulisy.

Rozmery Direct / Reflecting reproduktory:
18,9 × 8,3 × 8,5 cm

Rozmery Acoustimass modul:
35,5 × 19 × 48 cm

Obsah balenia:
2 × Direct / Reflecting reproduktory
1 × Acoustimass modul
4 × káble
Samolepiace gumové nožičky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE Acoustimass 5 V biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Acoustimass 5 V bílý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií