AD homeoffice PET

BOSE Acoustimass 6 V biele

Zobraziť katalóg
BOSE Acoustimass 6 V biele
Reproduktory – 5.1 Virtually Invisible Series II, aktívny subwoofer Acoustimas s jedným driverom, kompatibilný s DTS/Dolby Digital 5.1, regulátor basov a LFE
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS904l3 Produktové číslo:  B 720960-2200
BOSE Acoustimass 6 V biele Predaj skončil

BOSE Acoustimass 6 V biele

Svetoznáma spoločnosť BOSE prináša na trh novinku, ktorá vás doslova ohromí. Či už ste laik alebo ostrieľaný hudobné profesionál, dozaista dokážete oceniť kvalitný zvuk, dunivé basy, prepracované výšky a hlboké rytmy stredov. To všetko je napratané do malých dizajnových reproduktorov, ktoré svojou jednoduchosťou ladia s každým interiérom. Zostava 5.1 Sound systém v priebehu sekundy premení vašu izbu na miesto plné unikátnej hudobnej zábavy. Päť reproduktorov dokáže vytvoriť takú neuveriteľnú zvukovú kulisu, že si budete pripadať, ako by ste sa preniesli z kresla vašej izby na živý koncert obľúbenej kapely, alebo do stredu diania akčného filmu!

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálne do stredne veľkých a malých miestnosti
  • Všetky komponenty v jednom balení
  • Neviditeľné dizajnové reproduktory
  • Silné basy vďaka Acoustimass modulu
  • Regulácia basov a hlasitosti priamo na module

Nenápadne sa len tvária

Základom tejto zostavy sú dvojité reproduktory Inavisible series II cube speakers ktoré nepresahujú výšku ani 10 cm. Určite vás ohromí, ako ľahko splynú s interiérom vašej obývačky, spálne alebo konferenčnej miestnosti. Nenechajme sa zmiasť veľkosťou, tieto malé škatuľky zvládnu svojím výkonom prekonat aj oveľa väčších kolegov a ohromiť vás svojím hudobným prednesom, ktorý budete chcieť počuť znovu a znovu. V pasívnom basovom module Acoustimass drieme mozog celej sústavy. Modul ovplyvňuje zvuk reproduktorov vo vysokých aj nízkych frekvenciách, je možné ho umiestniť takmer kamkoľvek do miestnosti a jeho dizajn je taký jednoduchý, že nebude pútať pozornosť okolia.

Nikdy nebudete mimo diania

Inovatívna technológia Direct/Reflecting dokáže kombinovať mieru prijímaného a odrazeného zvuku tak, že si budete kdekoľvek vo vašej izbe užívať plnohodnotný zvukový zážitok. Ďalšou veľkou výhodou je možnosť ovládania hĺbky basov a zvuku priamo z basového modulu. Vďaka týmto piatim reproduktorom budete vždy v strede diania a už nikdy nebudete chcieť žiadnu inú zvukovú zostavu.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE Acoustimass 6 V biele
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Acoustimass 6 V bílé.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií