Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BRANDT BWF594DWE

Zobraziť katalóg
BRANDT BWF594DWE
Práčka s predným plnením – A+++/A/B, 1400 ot./min, náplň 9kg, hlučnosť 54/76dB, 16 programov, Silence Drive System, funkcia Save Time, Memo Activ, automatické váženie náplne, ľahké žehlenie, nerezový bubon, odložený štart až 24hod., LCD displej
Kód:  FAB1011a Produktové číslo:  BWF594DWE Stránky výrobcu
BRANDT BWF594DWE Predaj skončil

BRANDT BWF594DWE

Spredu plnená práčka sa chváli príslušnosťou v najúspornejšej energetickej triede A+++ (-10%). Práčka dokáže vyprať naraz až 9 kilogramov bielizne, čo ocenia predovšetkým väčšie domácnosti. Vďaka moderným technológiám, úspornej prevádzke a ďalším funkciám vám práčka zjednoduší každodenné pranie.

Hlavné prednosti práčky

  • Veľmi úsporná prevádzka
  • Vyperie veľké množstvo bielizne
  • Extra veľký antikorový bubon
  • Automatické váženie náplne
  • Zrýchlenie procesu prania s funkciou Save Time
  • Prehľadný veľký displej vás informuje o pracom cykle
  • Funkcia Memo Activ vám automaticky ponúkne najčastejšie používaný program
  • Veľmi nízku úroveň hluku zabezpečuje technológia bezuhlíkového indukčného motora

Účinné pranie

Na výber máte 16 pracích programov s maximálnym odstreďovaním až 1 400 otáčok za minútu. Prehľadný LCD displej vás informuje o všetkom ohľadom pracieho cyklu. Otočný volič slúži pre jednoduché nastavenie vybraného programu. Z ďalších prídavných funkcií máte možnosť si vybrať napr. ľahké žehlenie alebo pridanie plákania. Určite oceníte aj možnosť odloženia štartu až o 24 hodín a špeciálnu voľbu Save Time, ktorá dokáže zrýchliť celý proces prania až o 50 %. Výhodou tejto práčky je tiež, že ak máte v obľube určitý program, tak vám ho práčka prednostne sama ponúkne vďaka funkcii Memo Activ.

Tichá a bezpečná

Pre zachovanie veľmi nízkej úrovne hluku pri praní i odstreďovaní má práčka zabudovaný Silence Drive System (technológia bezuhlíkového indukčného motora). Bezpečnosť prevádzky je zaistená detským zámkom, ktorý deťom znemožní zapnutie alebo zmenu nastavenia spotrebiča. Uľahčite si prácu pri praní s touto modernou a praktickou práčkou Brandt a majte vždy vašu bielizeň perfektne čistú.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRANDT BWF594DWE
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRANDT BWF594DWE.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií