AD homeoffice PET

BRAUN BGK 7050

Zobraziť katalóg
BRAUN BGK 7050
Zastrihávač 3 v 1 (epilátor, holiaci strojček, zastrihávač), 2 rýchlosti, výkyvná epilačná hlavica, 40 pinziet, aktívny masážny nadstavec, holiaca hlavica, nadstavec na zastrihávanie, osvetlenie, Wet & Dry
Kód:  BRAZA012 Produktové číslo:  4210201133315

BRAUN BGK 7050


Účinné odstránenie chĺpkov od korienkov

Súprava na starostlivosť o telo od spoločnosti Braun poskytuje maximálnu flexibilitu pri každodennej starostlivosti o celé telo. Odstraňuje chĺpky od korienkov pomocou epilátora a poskytuje tak výsledok trvajúci až 4 týždne. Hlavica epilátora Braun má technológiu Close-Grip so 40 pinzetami, ktoré odstránia chĺpky s dĺžkou 0,5 mm.

Účinný nadstavec efektívne odstraňuje chĺpky z väčších oblastí, zatiaľ čo citlivý nadstavec poskytuje presnú epiláciu na menších, horšie dostupných miestach vášho tela. Epilátor od spoločnosti Braun je 100 % vodoodolný, môžete ho teda používať v sprche a doplniť tak svoju každodennú hygienu.


Strihajte a ohoľte všetky miesta

Súprava na starostlivosť o telo od spoločnosti Braun zahŕňa aj holiacu hlavicu a strihací nadstavec na tie miesta, pre ktoré uprednostňujete rovnomerné ostrihanie alebo dokonalé oholenie.


100 % vodoodolný na použitie na mokro a na sucho

Bezpečné použitie v sprche pre väčšie pohodlie a jednoduché použitie. Jednoduché čistenie pod tečúcou vodou.

Výkyvná hlavica

Prispôsobí sa obrysom vášho tela pre jemnejší zážitok z epilácie.

Smartlight

Osvetlenie SmartLight odhalí aj tie najkratšie chĺpky, a tak žiadny nevynecháte.

Dobíjacia batéria

Úplné nabitie za 1 hodinu na 40 minút prevádzky bez kábla.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN BGK 7050
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN BGK 7050. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN BGK 7050. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN BGK 7050. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN BGK 7050.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií