AlzaBoxy Q1 Aplikace

BRAUN Satin Hair 5 - Sušič HD 550

Zobraziť katalóg
BRAUN Satin Hair 5 - Sušič HD 550
4,5 6 hodnotení
Fén na vlasy 1900W, 3 stupne teploty, 2 stupne rýchlosti, ionizácia
Kód:  EAT3140u1 Produktové číslo:  4210201657194

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Satin Hair 5 - Sušič HD 550

Sušič vlasov Braun Satin Hair 5  kombinuje vysoký výkon a efektívne obmedzenie statického náboja. Jeho špičková funkcia iónov skrotí poletovanie vlasov a prepožičia im prirodzenú hladkosť a lesk bez nežiadúceho statického náboja. 3 stupne nastavenia teploty a 2 intenzity prúdenia vzduchu vám umožnia prispôsobiť výkon sušiča vlastným potrebám  alebo typu vlasov - pre optimálne výsledky vysúšania a úpravy vlasov. Vďaka ergonomickému dizajnu sa s týmto sušičom ideálne zaobchádza a ľahko sa používa.

Pre rovný účes stačí použiť sušič vlasov Satin Hair 5 s narovnávacou kefou. Nástavec s hrebeňom zase kĺže vlasy hladko a nádherne ich rozčeše a postará sa tak o extra objem, takže budú vyzerať žiarivé a krásne zdravé. Smerová tryska sušiča vlasov Braun Satin Hair 5 potom nasmeruje prúd vzduchu do miesta, s ktorým pracujete a získate tak presný výsledok.

Kľúčové prvky:

  • Rovný účes, objem aj presnosť - všetko podľa použitého nástavca.
  • Antistatická úprava vlasov - vďaka jedinečnej iónovej technológii Braun vznikne bohatý prúd saténových iónov, ktoré obklopia každý jednotlivý vlas.
  • Ochrana pred prehriatím - zadná časť sušiča vlasov Braun Satin Hair 5 je sklonená v uhle 20 stupňov, čo zabraňuje upchatiu filtra vlasmi.
  • Snímateľný filter - patentovaný filter chráni teplovzdušný systém pred nečistotami a ľahko sa čistí.
  • Ochrana pred vysušením - vďaka technológii ideálne kalibrovaných vetrákov rozdeľuje sušič vlasov Braun Satin Hair 5 teplo rovnomerne, takže sa vlasy vysušujú efektívne bez toho, aby sa presušili.
  • Ochrana pred poškodením vlasov - jedinečný filter s mriežkou v zadnej časti sušiča vlasov Braun Satin Hair 5 pomáha predchádzať vtiahnutiu vlasov do prístroja.
  • 3 stupne nastavenia teploty a 2 stupne intenzity prúdenia vzduchu.
  • Zafixujte si svoj účes - stlačením tlačidla ochladzovacieho stupňa po dobu niekoľkých sekúnd svoje vlasy schladíte a zafixujete účes.

Parametre a špecifikácie:

Technické údaje:
Maximálny príkon: 1900 W
Počet rýchlostí / teplôt: 3/2
Dĺžka prívodného kábla: 2 m

Štandardné príslušenstvo:
Extra úzka smerová dýza
Nástavec pre narovnanie vlasov
Kefa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN Satin Hair 5 - Sušič HD 550 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Satin Hair 5 - Vysoušeč HD 550. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Satin Hair 5 HD 550. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Satin Hair 5 HD 550. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN Satin Hair 5 - Hair HD 550.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií