Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AP+ nový vizuál BRAhs00

Braun SE7-537 + Gillette Venus

Zobraziť katalóg
Braun SE7-537 + Gillette Venus
Epilátor použitie na sucho aj na mokro, aku prevádzka, 2 rýchlosti, výkyvná epilačná hlava, 40 pinziet, masážny nástavec, nástavec pre väčšiu účinnosť a pre citlivé oblasti + Gillette Venus
Kód:  BRAEP026 Produktové číslo:  4210201165323 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun SE7-537 + Gillette Venus

Túžite po zvodne hladkej pokožke? Nepodstupujte bolestivé procedúry, s novým epilátorom od značky Braun bude odstraňovanie chĺpkov príjemnejšie, než kedy predtým. Otočnou hlavou sa dokonale prispôsobí vašim líniám a 40 pinzetami so špeciálnymi nástavcami sa potom postará o šetrné odstránenie aj tých najmenších chĺpkov. Žiadny vám neutečie aj vďaka vstavanému osvetlenie, ktoré zdôrazní aj najjemnejšie chĺpok.Ak máte citlivú pokožku alebo s epiláciou začínate, oceníte možnosť použitia v sprche. Zároveň sa môžete tešiť na koniec nepríjemnému zamotávaniu sa do kábla, epilátor ponúka až 40 minút prevádzky na batériu. V balení je pre vás pripravený navyše holiaci strojček s otočnou hlavou od Gillette Venus, ktorý môžete použiť na depiláciu citlivejších partií. 

kľúčové vlastnosti

  • Wet & Dry pre suché i mokré použitie
  • Technológia Close-Grip so 40 pinzetami zachytia chĺpky už od dĺžky 0,5 mm
  • Zabudovanému osvetlenie SmartLight neunikne žiadny chĺpok
  • Dlhý akumulátorová prevádzka až 40 minút
  • Dvojstupňová regulácia rýchlosti
  • Elegantné prevedenie s ligotavým efektom
  • Navyše holiaci strojček Gillette Venus Swirl

bezbolestná epilácia

Nový Silk-épil 7 je navrhnutý tak, aby čo najviac zamedzil akémukoľvek nepríjemnému pocitu pri odstraňovaní chĺpkov, je tak skvelý pre začiatočníkov. Aktívny vysokofrekvenčný masážny systém pokožku najprv jemne stimuluje pred aj po epilácii, čím sa krásne uvoľní a narovná chĺpky pre ľahšie uchopenie pinzetou. Stavte na epiláciu vo vani či v sprche, vďaka teplej vode sa v tele uvoľní prirodzené tlmiče bolesti, navyše sa pokožka stane oveľa uvoľnenejšie. Zaraďte epiláciu do svojho skrášľujúceho rituálu a užívajte si dlhodobo zvodné pokožky.

Na nič nečakajte

Máte obavy, že budete musieť nechať chĺpky nepekne dorásť, aby ich pinzety epilátora zachytili? Žiadne strnisko vás nečaká, epilátor si poradí už s tými najmenšími chĺpkami veľkosti zrnka piesku. Stáva sa tak oveľa účinnejšie, než aj epilácia voskom. Tým, že chĺpky odstraňuje už od korienka, trvá približne 4 týždne, než znovu dorastú. Po celú tú dobu si vy budete užívať dokonale hladkej pokožky, ktoré budete mať chuť sa stále dotýkať. 

Doplňujúce informácie

Doba nabíjania:
60 minút

Doba akumulátorového prevádzky
40 minút

nástavce:
Vysokofrekvenčné masážny nástavec
Nástavec pre suchú i mokrú epiláciu

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Epilácia namokro, Umývateľná hlavica Hotovo!
Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!
Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Funkcie
Epilácia namokro, Umývateľná hlavica Hotovo!
Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun SE7-537 + Gillette Venus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN SE7-537 + Gillette Venus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Gillette Venus SE7-537 +. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Gillette Venus SE7-537 +. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun SE7-537 epilátor + Gillette Venus.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií