AlzaBoxy Q1 alzaplus segmenty sda v2

BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry

Zobraziť katalóg
BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry
5 1 hodnotení
Epilátor 40 pinziet, 2 rýchlosti, výkyvná epilačná hlava, aktívny masážny nástavec, osvetlenie, kefka na hĺbkový peeling, tvárová kefka
Kód:  BRAEP021 Produktové číslo:  4210201152088

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry Predaj skončil

BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry

Doprajte si hladkú a dokonale čistú pleť s epilátorom Silk-épil 7 Wet & Dry! V balení nájdete nielen epilátor, ale aj dvojicu čistiacich kief pre účinnú starostlivosť o vašu pokožku.Používať ho môžete ako na sucho, tak vo vode.Pre šetrnú a citlivú epiláciu je teplá voda ideálne, pretože upokojuje a uvoľňuje pokožku, samotné teplo potom podporuje váš krvný obeh a zvyšuje vaše pohodlie. Batéria je po jednej hodine nabíjania schopná pracovať približne 40 minút.Je akumulátorový a teda funguje len bez napájajúceho kábla - ochrana užívateľa.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia Close-Grip pre najúčinnejší epiláciu
  • Možno používať na sucho aj vo vode
  • osvetlenie
  • Výkyvná epilačná hlava
  • Masážny nástavec
  • Kefka na hĺbkový peeling
  • Kefka na čistenie tváre

Účinná, komfortná a rýchla epilácia

Vďaka prelomové technológiu s názvom Close-Grip je epilácia oveľa efektívnejšie ako kedykoľvek predtým. Štyridsať pinziet je navrhnuté tak, aby zachytili chĺpok v optimálnom uhle a ešte bližšie pokožke, takže zvládnu odstrániť aj tie najkratšie chĺpky v dĺžke 0,5 mm. Nádherne hladkou pokožkou sa navyše budete môcť pýšiť po dobu až 4 týždňov. 

Epilátor je ďalej vybavený pružnou hlavou, ktorá sa môže vychýliť dopredu i dozadu až o 15 stupňov. To znamená, že sa lepšie prispôsobí kontúram vášho tela, čím zaistí maximálne dôkladné odstránenie chĺpkov za minimálnu námahy. Váš komfort pri epilácii zvýši aj praktické osvetlenie SmartLight, ktoré vám spoľahlivo posvieti aj na tie najmenšie chĺpky. Vyberať môžete z dvoch rýchlostí epilácia - prvý stupeň je ideálny pre extra šetrnú epiláciu, druhý stupeň vám zaistí obzvlášť dôkladné odstránenie chĺpkov. 

Starostlivosť o pokožku

Súčasťou balenia sú dva čistiace kefky, ktoré vám zaistia čistú a zdravú pokožku celého tela. Nástavec pre hĺbkový peeling tela pomocou 10000 jemných štetiniek odstraňuje odumreté kožné bunky a obnovuje vzhled pleti. Tvárový kefka je potom ideálny pre každodenné čistenie pleti od make-upu a nečistôt. Čistenie s týmto výrobkom je dokonca 6 × účinnejšie ako klasické ručné čistenie. Používať ho môžete aj v sprche v kombinácii s vašim obľúbeným odličovacím prostriedkom, k prevádzke prístroj vyžaduje dve batérie typu AA. 

Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!
Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
40 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Silk-épil 7-939E Wet&Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Silk-épil 7-939E Wet&Dry. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN Silk-épil 7 7-939E Wet&Dry.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií