Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Braun Silk-épil 9 9-558 Wet & Dry

Zobraziť katalóg
Braun Silk-épil 9 9-558 Wet & Dry
5 2 hodnotení
Epilátor vodotesný a umývateľný + špeciálny epilátor na tvár, 2 rýchlosti, pinzety MicroGrip, osvetlenie SmartLight, vysokofrekvenčná masáž
Kód:  BRN002a Produktové číslo:  85101000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Silk-épil 9 9-558 Wet & Dry


Braun Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry

O 40% širší epilačná hlava

Nové epilátory Silk-épil 9 s epilačný hlavou širšie o 40% zachytí pri jednom ťahu viac chĺpkov. Tým vám zaručí rýchlejšiu epiláciu.

Braun Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry

Wet & Dry

epilátor Silk-épil 9 bol navrhnutý špeciálne pre epiláciu v teplej vode. Teplá voda uvoľňuje a upokojuje. Teplo podporuje váš krvný obeh a zvyšuje komfort pri epilácii, pretože mierne znecitlivuje pokožku.

Braun Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry

Technológia pinziet MicroGrip

Vďaka prelomové technológiu od značky Braun je epilácia účinnejšia ako kedykoľvek predtým. Širšie a dlhšie pinzety odstráni kratšie chĺpky, ktoré ani vosk nedokáže zachytiť (0,5 mm).


Braun Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry

dokonalé epilácia

epilátor Silk-épil 9 Wet & Dry je vybavený pružnou hlavou, ktorá sa môže vychýliť dopredu aj dozadu až o 30 stupňov. To znamená, že sa lepšie prispôsobí kontúram tela pre väčší komfort a maximálne dôkladnosť. Osvetlenie SmartLight vám pomáha k ľahkému ovládanie epilátora počas epilácie a posvieti aj na tie najjemnejšie chĺpky, takže žiadny nebude vynechaný. Vysokofrekvenčné masážny systém stimuluje pokožku počas epilácie a redukuje pocit ťahanie.


Vodotesný a umývateľný

Všetky epilátory Silk-épil 9 sú vodotesné, takže je pre zlepšenie hygieny môžete používať a čistiť pod tečúcou vodou. Môžete tiež zvoliť rýchlosť epilácie podľa svojich vlastných potrieb: Rýchlosť 1 pre obzvlášť šetrnú epiláciu, rýchlosť 2 pre obzvlášť dôkladnú epiláciu. epilátor Silk-épil 9 vám umožní pohodlnú epiláciu kdekoľvek a kedykoľvek budete chcieť.Je akumulátorový a teda funguje len bez napájajúceho kábla - ochrana užívateľa.

Braun Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry

Braun Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry

Epilácia s absolútnou presnosťou

V balení epilátora 9-558 nájdete aj špeciálny tvárový epilátor. epilátor zaistí epilácia s absolútnou presnosťou stlačením jedného tlačidla pre hladkú pokožku na celé týždne. Štíhla hlava epilátora umožní absolútnu presnosť pre oblasti čela, obočia, hornej pery, brady alebo krku. 10 mikrootvory zachytí aj tie najjemnejšie chĺpky (0,02 mm).


obsah balenia

  • epilátor
  • Nadstavec pre citlivé oblasti
  • holiaca hlava
  • zastrihávací nadstavec
  • mäkké puzdro
  • Nabíjačka
  • kefka
  • tvárový epilátor
  • 1x AA batérie Duracell
  • ochranný kryt
Braun Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Epilácia namokro, Umývateľná hlavica Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Funkcie
Epilácia namokro, Umývateľná hlavica Hotovo!
Obsah balenia
Masážny nadstavec Hotovo!

Vlastnosti

Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun Silk-épil 9 9-558 Wet & Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 9 9-558 Wet&Dry. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Silk-épil 9 9-558 Wet & Dry.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií