Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Brinno Pan Lapse ART200

Zobraziť katalóg
Brinno Pan Lapse ART200
Stojan otočný, pre fotoaparát, otáčanie o 360°, bluetooth 4.0
Kód:  FV257b91 Produktové číslo:  ART200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brinno Pan Lapse ART200

Fascinovali vás vždy časozberné videá či panoramatické zábery? Teraz si ich môžete pomocou otočného stojana Brinno Pan Lapse ART200 vytvoriť sami. A že nemáte fotoaparát? Nevadí! Na tohto inteligentného malého pomocníka je možné pripojiť okrem digitálneho fotoaparátu aj mobilný telefón, športovú či časozbernú kameru a ďalšie zaznamenávacie zariadenia.  

Otočný stojan Brinno Pan Lapse ART200 vie komunikovať s vaším inteligentným zariadením pomocou bluetooth 4.0. A vy tak v aplikácii Brinno Pan Lapse môžete bezdrôtovo nastavovať rýchlosť otáčania, interval časozberného snímania či otáčací uhol podľa vašich predstáv. Ako posledný potom s aplikáciou nastavíte smer rotácie a môžete začať vytvárať zábery, ktoré vám bude hocikto závidieť. Tento spoľahlivý a praktický pomocník je napájaný pomocou 2 AAA batérií zaručujúcich výdrž až 30 dní.

Špecifikácia:

  • Nastaviteľné otáčanie až o 360°
  • Nastaviteľná rýchlosť otáčania - jedna otočka môže trvať 70 sekúnd alebo až 30 dní
  • Životnosť batérií - 48 hodín až 30 dní v závislosti od hmotnosti kamery, rýchlosti otáčania
  • Bezdrôtové ovládanie pomocou Bluetooth 4.0
  • Kompatibilné s operačnými systémami IOS a Android 4.3 a vyššími
  • Závit statívu:
    Spodná - 1/4"
    Horná - 1/4", klips na smartfón
  • Možnosť pripevniť kameru či fotoaparát s hmotnosťou až 1 kg
  • Rozmery: 80 x 80 x 42 mm
  • Hmotnosť: 175 g

Neváhajte a kúpte si jedinečného dizajnového spoločníka na cesty, s ktorým vďaka jeho skvelým vlastnostiam a rozsiahlej kompatabilite zaobstaráte úchvatné časozberné videá či panoramatické zábery, ktoré budú vyzerať ako z dielne samotného Hollywoodu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brinno Pan Lapse ART200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brinno Pan Lapse ART200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Herr Brinn Lapse ART200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Herr Brinn Lapse ART200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mr. Brinn Lapse ART200.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií