AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Britax Römer Náhradná taška - hnedá

Zobraziť katalóg
Britax Römer Náhradná taška - hnedá
Taška na kočík umývateľná s prebaľovacou rohožou, termoplastom a dostatkom úložného priestoru vo vnútri a zvonku vreciek
Kód:  BABY0362 Produktové číslo:  4000984141399

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Britax Römer Náhradná taška - hnedá Predaj skončil

Britax Römer Náhradná taška - hnedá

Praktická výmena batohu značky Britax ponúka všetko, čo mamičky a deti ocenia pri odchode z domu. Je priestranný a má jasnú vnútornú štruktúru. Existuje veľa samostatných priehradiek a vreciek, kde môžete uložiť všetky potrebné detaily. Môžete nosiť kľúče a cennosti vo vrecku na zips. Zahrnuté je vystužená výmena rohože v samostatnom nylonovom obale. Uchovávajte fľašu s čajom pomocou termálnej fľaše. Taška je odolná proti poškriabaniu, má nastaviteľný ramenný popruh, ktorý obsahuje spojovacie svorky. Vnútorná podšívka je umývateľná. Vďaka svojmu neutrálnemu dizajnu je možné ho použiť aj ako bežný vak.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktická výmena vrecka
  • Zmena podložky
  • Bottom thermoobal
  • Veľa úložného priestoru
  • čitateľný
  • Nastaviteľný ramenný popruh

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Britax Römer Náhradná taška - hnedá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Römer Přebalovací taška - hnědá.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií