Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

Britax Römer KIDFIX SL 2016, Ocean Blue

Zobraziť katalóg
Britax Römer KIDFIX SL 2016, Ocean Blue
4,2 4 hodnotení
Autosedačka pre deti 15-36kg, systém ISOFIT, nastaviteľná hlavová opierka a vodiace prvky, vodiace prvky pre intuitívne umiestnenie pásov, odnímateľný poťah, modrá
Kód:  BABY0114 Produktové číslo:  BR16360S_OCEAN BLUE Stránky výrobcu
Britax Römer KIDFIX SL 2016, Ocean Blue Predaj skončil

Britax Römer KIDFIX SL 2016, Ocean Blue

Autosedačka s vysokým operadlom od nemeckého výrobcu Römer poskytne vášmu dieťaťu potrebný komfort a hlavne maximálnu bezpečnosť pri jazde autom. Vhodná je pre všetky deti o váhe od 15 až do 36 kilogramov a vďaka inovatívnemu upínaciemu systému porastie spolu s vašim potomkom. Autosedačku jednoducho nainštalujete po smere jazdy do každého vozidla. Poteší vás tiež nízkou hmotnosťou, vďaka ktorej ju môžete ľahko prenášať medzi automobilmi. Jednou z predností je i moderný dizajn v červenej farbe a dômyselné prevedenie, ktoré neohrozí pohodlie ostatných cestujúcich.

Kľúčové vlastnosti

  • Vďaka upínaciemu systému ISOFIT sedačku ľahko a bezpečne ukotvíte vo vozidle
  • Flexibilný systém umožní sedačku nainštalovať do každého automobilu
  • Výškovo nastaviteľná opierka hlavy
  • Nemecký výrobca Römer je zárukou kvality a bezpečnosti
  • Operadlo v tvare V, ktoré sa skvele prispôsobí
  • Polstrovaný, ľahko umývateľný a odnímateľný poťah
  • Kvalitné a moderné prevedenie v rôznych farbách

Kvalita a bezpečnosť od nemeckého výrobcu

Moderná autosedačka je zabezpečená flexibilným systémom ISOFIT, ktorý umožňuje rýchle a priame prepojenie s kotviacimi bodmi vozidla. Vo vozidle bude dokonale upevnená a nie je nutné ju odinštalovať ani v prípade, keď v nej dieťa nebude sedieť. Samozrejmosťou sú vodiace prvky určené pre intuitívne umiestnenie pásov, ktoré zaistia správnu pozíciu troj bodového pásu pre dospelých a poskytnú úplnú ochranu vášmu dieťaťu. Teraz sa môžete bezpečne vydať na rodinné výlety a vaše dieťa kamkoľvek pohodlne dopraviť.

Pre každodenné pohodlie vášho dieťaťa

Autosedačka z novej rady KIDFIX SL 2016 vyniká tiež veľmi kvalitným a mäkkým polstrovaním. Vďaka výškovo nastaviteľnej opierke hlavy, operadlu v tvare V a vodiacim prvkom sa skvelo prispôsobí výške vášho potomka a zároveň udrží pás v správnej polohe cez ramená dieťaťa. Sedačka sa navyše ľahko udržuje v čistote, aby stále vyzerala ako nová. Polstrovaný a ľahko umývateľný poťah možno v prípade potreby jednoducho sňať a vyprať.

Doplňujúce vlastnosti:

Rozmery:
67 až 85 × 51 × 45 cm

Hmotnosť sedačky:
6,4 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Britax Römer KIDFIX SL 2016, Ocean Blue
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Britax Römer KIDFIX SL 2017, Ocean Blue.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií