AD homeoffice AD homeoffice

Brother PDS-5000F

Zobraziť katalóg
Brother PDS-5000F
Skener vysokorýchlostný, až 60 strán za minútu, 600x 600dpi, LCD displej, ADF, duplex, USB 3.0
Kód:  PB455i5 Produktové číslo:  PDS5000FZ1 Stránky výrobcu
Brother PDS-5000F Predaj skončil

Brother PDS-5000F

Pôsobivý vysokorýchlostný stolový skener Brother PDS 5000F disponuje radom progresívnych funkcií na spracovanie obrazu, a to aj s možnosťou skenovať vedľa klasických A4 dokumentov aj rôzne typy materiálu. Doprajte svojej kancelárii či rovno celému podniku kvalitné zariadenie, ktoré prispeje nielen k vyššej efektivite, ale aj celkovej modernizácii. Zariadenie ďalej oplýva automatickým podávačom s kapacitou 100 listov formátu A4 a skenuje rýchlosťou až 60 strán či 120 obrázkov za minútu. Urýchlite tak pracovné procesy a umožníte používateľom skenovať, konvertovať a distribuovať naskenované informácie prakticky do každého úložiska či systému pre správu dokumentov.

Kľúčové vlastnosti

  • Najmodernejšie USB 3.0 rozhranie
  • Kompatibilný s drvivou väčšinou zobrazovacích aplikácií
  • Moderné technológie OCR vie previesť "obrázok" do textu
  • Rýchle obojstranné skenovanie (60 strán za minútu alebo 120 obrázkov za minútu)
  • Možnosť nastavenia priameho skenovania do aplikácií, FTP, zdieľané zložky a online úložiska
  • ADF - automatické skenovanie až 100 listov
  • Široká podpora skenovaných médií

Progresívna a efektívna technológia

Zatiaľ najmodernejšie a najrýchlejšie rozhranie na trhu, USB 3.0 technológia, je takisto podstatný prínos pre tento model. Vďaka tejto konektivite je Brother ihneď pripravený na skenovanie, a to nebývalo rýchlo a jednoducho. Pokročilé funkcie spracovania obrazu a textu prispievajú v úspore. Zlepšovaním kvality nasnímaného obrazu, odstránenie pozadia a detekcia textu má za následok menšie plytvanie atramentu pri tlači dokumentov, znižuje veľkosť súborov na zdieľanie a generuje dobre čitateľné články pri čítaní. Skvelou funkciou je tiež možnosť skenovať dokumenty do "prehľadávateľného" PDF, čím si neskôr uľahčíte vyhľadávanie pomocou slov alebo fráz.

Sieťové rozhranie a vysoká bezpečnosť

Tento model je navyše obohatený o panel sieťového rozhrania, ktoré umožní zdieľať funkcie skenera väčšiemu počtu používateľov. V kombinácii s perfektnou softvérovou výbavou Brother umožňuje priame skenovanie napríklad do FTP, Google Drive, Evernote, Dropbox, emailu alebo Microsoft OneDrive. Nemajte strach, dôležitým aspektom tohto skenera je tiež bezpečnosť - pri skenovaní je použité široké spektrum bezpečnostných funkcií.

Doplňujúce informácie:

Pripojenie:
USB 3.0

ADF skenovanie:
Šírka: 51 až 218 mm
Dĺžka: 54 až 5994 mm

Rozmery skenera:
323 × 613 × 263 mm

Hmotnosť:
9,2 kg

Spotreba prevádzka / režim "Ready" / režim spánku / vypnuté:
53 W / 17,6 W / 2,7 W / 0,3 W

Obsah balenia:
skener
napájací adaptér
USB 3.0 kábel

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brother PDS-5000F
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother PDS-5000F. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brother PDS-5000F. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brother PDS-5000F.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií