Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Brother TD-4100N

Zobraziť katalóg
Brother TD-4100N
Tlačiareň etikiet rozlíšenie 300DPI, LAN, USB a RS-232
Kód:  PB098f Produktové číslo:  TD4100NYJ1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brother TD-4100N

Pokiaľ potrebujete kvalitnú tlačiareň štítku, ktorá zvládne vytlačiť aj štítky väčšej veľkosti, je TD-4000 to pravé riešenie. Ide totiž o stolové zariadenia na priamu tlač v rozlíšení až 300 dpi, ktorá dokáže vytlačiť štítky až 102 mm široké a v dĺžke od 25 mm až do 3 m. Je dodávaná so všetkým, čo potrebujete na začatie tlače, vrátane USB kábla a P-touch Editor 5. Čo je výkonný, ale ľahko použiteľný softvér pre tvorbu štítkov. Výhodou tohto typu je možnosť pripojenia k sieti, vďaka čomu ju môže používať viac počítačov súčasne.

Kľúčové vlastnosti

  • Tlač až 102 mm širokých štítkov pre množstvo priemyselných aplikácií
  • Vytvárajte štandardné prepravné štítky s akýmkoľvek čiarovým kódom
  • Rýchla tlač až 69 štítkov/min.
  • Vysoké rozlíšenie tlače až 300 dpi
  • Integrovaný sieťový port

Perfektná manipulácia a kompatibilita

P-touch Editor 5 je nevídaný program, s ktorého pomocou vytiahnete z tlačiarne naozaj maximum. Môžete pridávať čiarové kódy, grafiku a text či použiť odkaz na rôzne súbory, vrátane súborov z Microsoft Office. Jednoducho zvláda aj SQL databázy a CSV súbory pre tlač viac záznamov. TD-4000 je dodávané s WHQL certifikovanými ovládačmi, čo znamená, že je kompatibilný aj s inými aplikáciami. Vďaka tomu môžete používať aj iné aplikácie, na ktoré ste zvyknutí.

Prispôsobivá vašim potrebám

TD-4000 zvláda tlačiť text, čiarové kódy a grafiku priamo z programu, a to neuveriteľnou rýchlosťou až 110 mm za sekundu. Súčasťou je tiež integrovaný automatický orez, ktorý spoľahlivo skráti kontinuálne štítky na požadovanú dĺžku.

 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
USB, LAN, RS-232 Hotovo!
Výška
158 mm Hotovo!
Hĺbka
229 mm Hotovo!
Šírka
173 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,83 kg Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, RS-232 Hotovo!

Rozmery

Výška
158 mm Hotovo!
Hĺbka
229 mm Hotovo!
Šírka
173 mm Hotovo!
Hmotnosť
1,83 kg Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tlačiarne na štítky a etikety

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brother TD-4100N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brother TD-4100N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bruder TD-4100N.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií