Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Diskusia k Brother Tornado, biela, 16"/16"

Zobraziť katalóg
Brother Tornado, biela, 16"/16" - Kolobežka

Diskusia k Brother Tornado, biela, 16"/16"

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Brother Tornado, biela, 16"/16", na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Brother Tornado, biela, 16"/16" ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Brother Tornado, biela, 16"/16" vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý de, chtěla jsem se zeptat, zda na ní může jezdit 170cm vysoký. Děkuji

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je tato kolobězka ,,vyhovující,, pro 8mi letou slečnu s výškou 140cm?

Dobrý den, pro děti od kolika let je koloběžka vhodná. Děkuji za odpověď.

dobrý den,chci se zeptat jak vyměnit přední brzdu za novou.plastová objímka na řidítka nelze rozáhnot do požadované šířky,aby se dala nasadit a nepraskla a gumové rukojítko nelze z řidítek sundat,že by se to navléklo bokem řidítek.předem děkuji za odpovědˇ.

Dobrý den, jaký je rozměr balíku u tohoto produktu v rozložené stavu?

Dobrý den, jaká je prosím světá výška této koloběžky, tj. vzdálenost od země ke spodní trubce rámu prosím ? Děkuji

Zdravim. Prosim vas, tato kolobezka sa dodava/predava v nezlozenom stave, kedze doprava kurierom je obmedzena (resp. celkom draha) a osobny odber s upozorenim? Dakujem.

P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií