AlzaPlus+ děti Protiplnění

BU Golden kiss kazeta so sprchovým gélom

Zobraziť katalóg
BU Golden kiss kazeta so sprchovým gélom
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Deodorant v spreji 150 ml + Sprchový gél 250 ml
Kód:  VBAL0197 Produktové číslo:  8592297002208 Stránky výrobcu
BU Golden kiss kazeta so sprchovým gélom Predaj skončil

BU Golden kiss kazeta so sprchovým gélom

Dárková kosmetická sada B.U. Golden kiss udělá radost každé moderní ženě, která se ráda odívá do závoje nádherné vůně a hýčká svou pokožku luxusní péčí. V sadě nalezne deodorant ve spreji o objemu 150 ml a sprchový gel o objemu 250 ml. Deodorant se vyznačuje květinovou vůní s nádechem podmanivého bergamotu a šťavnatého ovoce, který doplňuje opojná vůně jasmínu a listů fialky. Zaručuje dokonalou ochranu proti pocení a nepříjemnému pachu a navozuje pocit dlouhotrvající svěžesti. 

Sprchový gel zaujme svou příjemnou vůní, která kombinuje ovocné a květinové tóny. Svěží tóny šťavnaté hrušky a jablka v kontrastu s aromatickým bergamotem se jemně prolínají s noblesním jasmínem a dozrálou švestkou. Dráždivý dřevitý akcent přináší santalové dřevo, které sladce završuje vanilka. Sprchový gel pokožku hýčká, jemně čistí a dokonale o ni pečujePříjemně ji osvěžuje a navozuje pocit vitality. Zanechává ji sametově hebkou, hydratovanou a vláčnou. Dárková kazeta B.U. Golden kiss je skvělým dárkem, který vaše blízké potěší. 

Složení vůně:
Hlava: hruška, jablko, bergamot
Srdce: okvětní lístky jasmínu, listy fialky, švestky
Základ: vanilka, pižmo, santalové dřevo

Obsah dárkové sady:

  • deodorant ve spreji o objemu 150 ml
  • sprchový gel 250 ml

Složení deodorantu:
Alcohol denaturovaný, Isobutane, Propane, Butane, Isopropyl palmitate, Parfum, Pentylene glycol, Triethyl citrate, Ethylhexylglycerin, BHT, Alpha-isomethyl ionone, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional,
Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BU Golden kiss kazeta so sprchovým gélom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si B.U. Golden kiss kazeta se sprchovým gelem.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií