Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BULL'S-EYE čierny

Zobraziť katalóg
BULL'S-EYE čierny
4,6 14 hodnotení
Držiak na mobil univerzálny, na inteligentné telefóny, neodymový magnet
21,25 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  EAIE004d Produktové číslo:  BE-MH-BK
BULL'S-EYE čierny 21,25 € Rozbalené

BULL'S-EYE čierny

BULL'S-EYE čierny je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Používanie inteligentného mobilného telefónu už patrí medzi štandardné činnosti väčšiny z nás. Pri nasadnutí do auta však nemusí zábava skončiť, ale naopak začínať. Čo tak pohodová navigácia na miesto schôdzky, vyhľadanie dobrej reštaurácie, alebo sa jednoducho chcete vyhnúť dopravnej zápche v popoludňajšej špičke? Áno, toto všetko môžete používať.

S pravdepodobne najmenším držiakom na inteligentný telefón do auta to nie je vôbec žiadny problém. Umiestnite ho jednoducho na prístrojovú dosku, a to takmer kamkoľvek, stačí vám na to len malý voľný plochý kúsok palubovky. Bull 's Eye je unikát aj v tom, že je univerzálny pre akýkoľvek typ telefónu a výborne drží stabilný náklon obrazovky, aký si vodič plynule nastaví. Nemusíte riešiť žiadne nastavovanie klepiet či podobných úchytných spôsobov. Telefón upevníte v Bull 's Eye tak, že ho len priložíte. Zvyšok totiž zaistí špeciálny neodymový magnet, ktorý si telefón k sebe sám dotiahne a usadí do správnej polohy. Bull 's Eye výborne drží ako telefón, tak aj jeho náklon, a nepohne sa ani na tej najhoršej ceste. Dokonalejší systém prichytenia telefónu v aute už snáď ani nemôže existovať.

A nie len to. Použitie držiaka sa neobmedzuje iba na automobily. Môžete ho používať prakticky kdekoľvek, kde potrebujete mobilný telefón, ale máte zaneprázdnené obidve ruky.

Parametre a špecifikácia:

Rozsah prichytenia:
Na inteligentné telefóny s veľkosťou 3,5 - 5,8 palca

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BULL'S-EYE čierny
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií