Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Vyhraj lístky na EURO 2024

C-Tech MyCam 250 Wide

Zobraziť katalóg
C-Tech MyCam 250 Wide
4,8 4 hodnotení
Kamera vodotesná do 60m, snímač AR0330 1080p, 2" LCD, podpora až 32 GB MicroSD, WiFi, vstavaný mikrofón, stabilizácia obrazu, funkcia fotoaparátu, HDMI, USB, akumulátor 900 mAh
Kód:  MC539x1 Produktové číslo:  MyCam250 Stránky výrobcu

C-Tech MyCam 250 Wide

Zvečnite svoje zážitky, nech už preferujete akékoľvek dobrodružstvo. MyCam je rozmerovo malá, odolná kamera pre široké spektrum použitia a s najlepšími komponentmi pre vyvážený pomer ceny a výslednej úžitkovej hodnoty. Vďaka dodávanému ochrannému puzdru ju použijete aj pri nepriazni počasia a pokojne sa s ňou môžete potápať až do hĺbky 60 metrov. Aj napriek celému množstvu režimov pre rôzne druhy aktivít zachováva jednoduché ovládanie, takže budete rýchlo pripravení - nič vám neutečie. S kamerou dostanete aj široký rad príslušenstva, aby ste mohli s kamerou ihneď vyraziť do terénu.

Kľúčové vlastnosti

  • Nahráva videozáznamy v detailnom rozlíšení 1080p
  • Vyššia plynulosť zaznamenaného videozáznamu (30 fps pri 1080p)
  • Displej na okamžitú kontrolu nahrávania a nastavenia
  • G-senzor spúšťa nahrávanie, otáča obraz, archivuje možnú nehodu
  • Fotoaparát so sekvenčným snímaním na zachytenie akčných scén
  • Náhľad aj kontrola nad kamerou z telefónu či tabletu
  • Akumulátor v balení
  • Celé množstvo držiakov a príslušenstva vrátane puzdra vodotesného do 60 m

Automatizované funkcie

MyCam má vo výbave G-senzor, ktorý vám prakticky uľahčí používanie. Senzor sleduje vašu aktivitu. Len čo sa dáte do pohybu, začne automaticky nahrávať záznam. Nemusíte sa teda spoliehať na ručné spustenie záznamu. Sústreďte sa len a len na váš výkon. Kamera vďaka tomu tiež spozná, že ju otočíte hore nohami, a automaticky otočí orientáciu zaznamenaného videa. Osvedčí sa aj v automobile, kedy spozná pohyb a začne nahrávať. Naopak v prípade havárie dokáže nasnímané video archivovať. Postráži aj vaše auto pred krádežou. Otrasy znamenajú pokus páchateľa o vlámanie, a tak sa aktivuje záznam videa.

Telefón ako ovládač

Vďaka bezdrôtovému WiFi modulu v kamere ju môžete pohodlne ovládať s vaším inteligentným telefónom alebo tabletom (so systémom Android alebo iOS)Stačí nainštalovať aplikáciu za najlepšiu možnú cenu - úplne zadarmo. Na displeji telefónu či tabletu uvidíte živý náhľad snímanej scény na ideálne nastavenie pozície kamery, môžete vzdialene spustiť aj prerušiť nahrávanie videa, vyhotoviť snímku, alebo si prezerať už zaznamenané videá a fotografie. Bezdrôtové spojenie WiFi funguje do vzdialenosti niekoľkých metrov a nemusíte mať ani priamy výhľad na kameru.

Kamera aj fotoaparát

Zdokumentujte vaše zážitky presne tak, ako si prajete. Sekvenčné robenie snímok uľahčí zachytenie toho správneho okamihu v akčnej scéne. V rýchlom slede nasníma rad po sebe idúcich záberov. Potom už len stačí vybrať ten správny záber. Ak nemáte blízkosti nikoho, kto by vás vyfotografoval, stačí nastaviť časovač a kamere nájsť vhodné miesto. Vďaka vysokému rozlíšeniu máte možnosť urobiť výrez časti fotografie bez degradácie zobrazenia.

Doplňujúce informácie:

Obsah balenia:
1× vodotesný obal do 60 m (pripojiteľný k ďalšiemu príslušenstvu)
1× náhradné dvierka k obalu s prieduchmi (kvôli lepšej nahrávke zvuku)
1× nabíjací kábel s nabíjačkou
1× úchytka na kormidlo
1× úchytka na opasok
1× otvorený držiak so 1/4" závitom (pripojiteľný k ďalšiemu príslušenstvu)
1× batéria 900 mAh
1× súprava úchytiek na pripojenie obalu a držiaku k ďalšiemu príslušenstvu
2× nalepovacie úchytky (napríklad na helmu)
2× náhradné samolepky
2× popruhy na prichytenie (so suchým zipsom)
2× popruhy na prichytenie (so zdrhovákom)
1× istiace lanko

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre C-Tech MyCam 250 Wide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si C-Tech MyCam 250 Wide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte C-Tech MyCam 250 Breite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte C-Tech MyCam 250 Breite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: C-Tech mycam 250 Wide.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií