alzaplus segmenty sda v2

Caffesso Decaffeinato CA10-DEC

Zobraziť katalóg
Caffesso Decaffeinato CA10-DEC
5 4 hodnotení
Kávové kapsuly 1 škatuľka/10 kapsúl, bezkofeínová káva, vhodné pre espresso 40 ml, kapučíno, latte, indické telo a ovocná chuť z Južnej Ameriky
Kód:  MAC2001a Produktové číslo:  CA10-DEC

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Caffesso Decaffeinato CA10-DEC Predaj skončil

Caffesso Decaffeinato CA10-DEC

Balenie kávových kapsúl Caffesso poteší každého milovníka tej najkvalitnejšej kávy z celého sveta. Caffesso je distingvovaná a veľmi oceňovaná značka, ktorá vznikla v roku 2010 uvedením kompatibilných kapsúl na trh. Jedna škatuľka Caffesso Decaffeinato obsahuje 10 kapsúl na prežitie jedinečných momentov s vašou obľúbenou kávou. Teraz si môžete dopriať šálku, kedykoľvek dostanete chuť. Každá kapsula v sebe skrýva nezameniteľnú arómu a vôňu. Kapsuly sú určené pre kávovary Nespresso.

Decaffeinato je zmes s pozoruhodne výraznou, ale pestrou chuťou. Bezkofeínová káva s intenzitou 4 je charakteristická vôňou Indie a ovocnou chuťou z Južnej Ameriky. Káva je vhodná na prípravu espressa, ale aj kapučína či cafe latte.

Určené pre:
Kapsulové kávovary Nespresso

Vhodné pre:
Espresso 40 ml
Kapučíno
Latte

Intenzita:
4

Druh kávy:
Zmes s pozoruhodne výraznou, ale pestrou chuťou.
Bezkofeínová káva.

Balenie obsahuje:
1 škatuľka/10 kapsúl

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Caffesso Decaffeinato CA10-DEC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caffesso Decaffeinato CA10-DEC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caffesso Decaffeinato CA10-DEC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caffesso Decaffeinato CA10-DEC. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Caffesso Decaffeinato CA10-DEC.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií