PET AlzaBoxy Q1

Caffesso Milano CA10-MIL

Zobraziť katalóg
Caffesso Milano CA10-MIL
4,0 3 hodnotení
Kávové kapsuly 1 krabička/10 kapsúl, vhodné na ristretto 25ml, espresso 40ml, cappuccino, latte, 100% Arabica - 0,33 €/1 porce
Kód:  MAC2001e Produktové číslo:  CA10-MIL

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Caffesso Milano CA10-MIL

Balenie kávových kapsúl Caffesso poteší každého milovníka tej najkvalitnejšej kávy z celého sveta. Caffesso je distingvovaná a veľmi oceňovaná značka, ktorá vznikla v roku 2010, uvedením kompatibilných kapsúl na trh. Jedna škatuľka Caffesso Milano obsahuje 10 kapsúl, s ktorými prežijete jedinečné momenty s vašou obľúbenou kávou. Teraz si môžete dopriať šálku lahodnej kávy kedykoľvek, keď dostanete chuť. Každá kapsula v sebe skrýva nezameniteľnú arómu a vôňu. Kapsule sú určené pre kávovary Nespresso.

Milano je výnimočná zmes zŕn 100 % Arabiky, pestovanej vo vysokých nadmorských výškach Južnej a Strednej Ameriky, kombinovaná so zmesou východoafrických zŕn. Silnú kávu s intenzitou 9 charakterizuje príchuť dávneho Orientu. Káva je vhodná na prípravu ristretta, espressa, ale aj cappuccina či cafe latte.

Parametre a špecifikácie:

Určené pre:

Kapsulové kávovary Nespresso

Vhodné na:
Ristretto 25 ml
Espresso 40 ml
Cappuccino
Latte

Intenzita:
9

Druh kávy:
100 % Arabica

Balenie obsahuje:
1 krabička/10 kapsúl

Parametre a špecifikácia

Alergény

Alergény
Bez alergénov Hotovo!

Počet porcií

Počet porcií
10 porce Hotovo!

Typ nápoja

Typ nápoja
Mliečne kávové nápoje, Nemliečne kávové nápoje Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Caffesso Milano CA10-MIL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caffesso Milano CA10-MIL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Caffesso Milano CA10-MIL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Caffesso Milano CA10-MIL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Caffesso Milano CA10-MIL.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií