PET AD homeoffice

Diskusia k CALVIN KLEIN CK One EdT 100 ml

Zobraziť katalóg
CALVIN KLEIN CK One EdT 100 ml - Toaletná voda

Diskusia k CALVIN KLEIN CK One EdT 100 ml

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CALVIN KLEIN CK One EdT 100 ml, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CALVIN KLEIN CK One EdT 100 ml ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CALVIN KLEIN CK One EdT 100 ml vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím, chcel by som sa pripojiť k predchádzajúcemu komentáru, a tiež by ma zaujímalo kde alebo podľa čoho prichádzate na tak premrštené ceny pred zľavou ako uvádzate, že výrobok stál pred tým 66 a teraz už len 19 eur. A ešte by som chcel len poukázať na fakt, že pred tým som ju tiež kupoval na vašom webe - na alza.sk a vtedy ste neuvádzali žiadnu zľavu na výrobok a čistá cena bola presne 22,16 eura. Pokiaľ by som nepoznal aká je skutočná cena tohto výrobku, tak by som sa vážne tešil ako som výhodne nakúpil ale vzhľadom na okolnosti to považujem za zavádzanie zákazníka.

Dobrý den, Chci se jen zeptat zda rozprašovač k parfému je součástí balení? Předem děkuji za odpověď.

Zdravím chcem sa spýtať kde sa dá kúpiť ešte tento tovar za 67€ okrem Alza? Všade je normálna cena bez zľavy cca 23€ Vaše zľavy beriem za veľmi zavádzajúce.

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií