Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Calypso K5654 / 4

Zobraziť katalóg
Calypso K5654 / 4
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO8189 Produktové číslo:  8590588317338

Calypso K5654 / 4

Skupina FESTINA-LOTUS GROUP vytvorila mladistvú značku CALYPSO s bohatým sortimentom moderných hodiniek, ktorá osloví predovšetkým skupinu mladých resp. večne mladých ľudí. Dizajnéri CALYPSO sa neboja často experimentovať s tvarmi a kombináciami farieb, čo ale neznamená, že by táto značka mala byť označená ako čisto extravagantné.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné spracovanie
  • Extravagantný dizajn
  • Ukazovateľ dňa v týždni, dátumovka, budík

Sú jedinečné

Tieto hodinky sú vyvedené v kombinácii čiernej a červenej farby, ktoré k sebe výborne sedia. Ich tvarom čiastočne pripomínajú klasické digitálky, ktoré si iste zamilujú všetci, ktorým sa tento štýl páči. Sú vyrobené z kvalitných materiálov, čo dokazuje vodotesnosť 10 ATM, vďaka ktorej sa s nimi nemusíte báť ísť si aj zaplávať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Calypso K5654 / 4
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Calypso K5654/4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Calypso K5654 / 4.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií