Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

CANDY CKBC3380EE/1

Zobraziť katalóg
CANDY CKBC3380EE/1
1,0 1 hodnotení
Vstavaná chladnička – vstavaná, kombinovaná, 185cm, A++, objem 206/60l, hlučnosť 40dB, Fresh zóna, mraziaca kapacita 3.5kg/24hod., farba biela, 185x54x54cm
Kód:  FAC1002e Produktové číslo:  34900378 Stránky výrobcu

CANDY CKBC3380EE/1

Moderná kombinovaná chladnička určená na zabudovanie sa chváli veľmi tichým chodom okolo 40 dB, takže ju môžete mať pokojne v kuchyni, ktorá je spojená s obývacou izbou a ani o nej nebudete vedieť. Samotný vzhľad chladničky v bielom zhotovení bude dizajnovou ozdobou všade, kde ju postavíte. S celkovým čistým objemom 266 litrov (206 litrov chladiaca časť a 60 litrov mraziaca časť) je vhodná aj pre početnejšiu rodinu. Samozrejmosťou je i vnútorné osvetlenie či tzv. „Fresh zóna" pre uskladnenie ovocia a zeleniny.

Kľúčové vlastnosti

  • Veľmi úsporný spotrebič pre celú rodinu za priaznivú cenu
  • Kombinácia výkonného osvetlenia a priehľadných políc aj boxov zaistí dostatok svetla
  • Fresh zóna pre uskladnenie ovocia a zeleniny
  • Praktická možnosť prispôsobenia políc
  • Veľký vnútorný objem hodiaci sa aj pre početnejšie rodiny
  • Perfektná energetická trieda A++
  • Výkonný mraziak
  • Nízka hlučnosť (40 dB)

Chladnička, na ktorú sa môžete spoľahnúť

Kombinácia priehľadných poličiek a výkonného osvetlenia dostatočne presvetlí celý vnútorný priestor a umožní tak bezproblémový prehľad o vašich obľúbených potravinách. Poteší aj vnútorné usporiadanie. Celých 206 litrov úžitkového objemu je rozdelených do dvoch boxov (z toho je jeden na čerstvé potraviny), ďalej troch výškovo nastaviteľných políc a jedného držiaka na fľaše. Ak vezmeme do úvahy aj samotné dvierka, máme ďalšie štyri poličky - jedna aj pre skladovanie objemných fliaš.

Výkonná mraziaca časť

Nespornou výhodou je veľmi dlhá akumulačná doba, počas ktorej vie spotrebič zachovať všetky potraviny v zmrznutom stave a to aj pri poruche či výpadku elektrického prúdu. Výrobca uvádza až 18 hodín! Za 24 hodín zmrazí až 3,5 kg čerstvých potravín, preto môžete svoje obľúbené pochutiny bezpečne skladovať aj dlhé mesiace. Zmrazené potraviny si môžete pohodlne uskladniť vo vyberateľných boxoch.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CANDY CKBC3380EE/1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANDY CKBC3380EE/1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií