Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Cannaderm Capillus Sérum na vlasy s kofeínom 8 × 5ml

Zobraziť katalóg
Cannaderm Capillus Sérum na vlasy s kofeínom 8 × 5ml
Sérum na vlasy proti padaniu vlasov, zlepšuje vzhled a kondíciu vlasov a obnovuje rast v problémových partií - 347,50 €/1 l
Kód:  KSVL2854 Produktové číslo:  8594059736147
Cannaderm Capillus Sérum na vlasy s kofeínom 8 × 5ml Predaj skončil

Cannaderm Capillus Sérum na vlasy s kofeínom 8 × 5ml

Trápi vás nadmerné vypadávanie vlasov? Vyskúšajte účinné vlasové sérum s kofeínom, soľou z Mŕtveho mora, výťažky repíka, levandule a zázvoru pre stimuláciu vlasových folikulov. Účinné výťažky a znížené pH pôsobí jemne sťahujúcim efektom, pokožka v problémových partiách je upokojená a osviežená. Vaše vlasy budú zároveň zdravé, krásne a príjemné na dotyk.  

hlavné prednosti

  • jemná masáž pokožky hlavy prehlbuje účinky séra - zlepšuje mikrocirkuláciu krvi, vstrebávanie účinných látok do pokožky a zásobenie vlasových cibuliek krvou a živinami
  • vaše pokožky aj vlasy budú v skvelej kondícii
  • optimálny efekt sa dostaví pri pravidelnom používaní po dobu 6 - 8 týždňov
  • účinné látky: konopný olej, kofeín, žihľava, repík, levanduľa, zázvor, soľ z Mŕtveho mora
  • obsah: 8 × 5 ml

použitie

Odlomte hrot ampule a jej obsah jemne vmasírujte do pokožky hlavy. Postupne naneste vlasové sérum na celú pokožku hlavy i pozdĺž vlasovej línie, neoplachujte. Aplikujte do umytých, uterákom presušených vlasov alebo medzi umytím pre osvieženie a upokojenie vlasovej pokožky. Vlasy ďalej upravte obvyklým spôsobom. Pred použitím vždy pretrepte.

zloženie

Aqua, Urtica urens Leaf Extract, Agrimonia Eupatoria Extract, Citrus Grandis Seed Extract, Cannabis Sativa Seed Extract, Alcohol Denat., Glycerín, Caffeine, Polysorbate 80, Cannabis Sativa Seed Oil, Lecitín, Maris Sal, Inozitol, Lavandula Angustifolia Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Citral, D-Limonene, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre ženy Hotovo!
Objem
40 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Objem

Objem
40 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cannaderm Capillus Sérum na vlasy s kofeínom 8 × 5ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CANNADERM Capillus Sérum na vlasy s kofeinem 8 × 5ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií