Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Canon imageFormula DR-C225W

Zobraziť katalóg
Canon imageFormula DR-C225W
4,3 4 hodnotení
Skener – 600×600DPI, s duplexným automatickým podávačom dokumentov, WiFi, USB 2.0, až 25 strán za minútu
Kód:  QN135b8 Produktové číslo:  9707B003 Stránky výrobcu

Canon imageFormula DR-C225W

Vysokorýchlostný dokumentový skener FORMULA s rozlíšením 600 DPI ponúka, vďaka svojim ultra kompaktným rozmerom, nevídanú úsporu miesta vo vašej kancelárii alebo domácnosti. Zásluhou unikátneho zvislého dizajnu je jedinečná konštrukcia v tvare písmena J, a preto nie je žiadnym problém skener umiestniť vo vyťažených oddeleniach a na malé pracovné stoly v kanceláriách.

Kľúčové vlastnosti

  • Skenovanie pomocou siete WiFi do počítačov PC a Mac alebo zariadení so systémami iOS a Android
  • Ultrakompaktné rozmery a jedinečná konštrukcia s cestou J
  • Veľmi rýchle skenovanie cez sieť WiFi rýchlosťou až 50 obr./min.
  • Kompletný softvérový balík pre všetky potreby pri skenovaní
  • Pokročilé funkcie pre spracovanie obrazu
  • Jednoduché a ľahké skenovanie zásluhou intuitívnych funkcií

Nekonečné možnosti

Doménou skenera DR-C225 je veľmi rýchle obojstranné skenovanie rýchlosťou až 25 stránok za minútu. Môžete teda pracovať rýchlejšie a efektívnejšie. Vo výbave nechýba ani automatický podávač dokumentov na 30 listov, ktorý je opatrený ultrazvukovou detekciou dvojitého podávania a preto spoľahlivo spracuje dávku rôznych typov dokumentov. Dokumenty sa môžu podávať aj priamou cestou, čo umožňuje jednoduché skenovanie identifikačných preukazov, fotografií alebo papiera s dĺžkou až 3 metre.

Tento model disponuje vstavaným modulom WiFi, pomocou ktorej môžete pohodlne skenovať z mobilných zariadení s operačným systémom iOS alebo Android. Nechýba ani možnosť plynulého prepínania medzi režimom prístupového bodu a režimom stanice – infraštruktúry. Samozrejmosťou je štandardné pripojenie cez rozhranie USB.

Intuitívny softvér

Skener je vybavený mnohými inovatívnymi funkciami, ktoré používateľom môžu uľahčiť proces skenovania. Softvér CaptureOnTouch obsahuje funkciu úplne automatický režim, ktorá automaticky použije najlepšie nastavenie na základe obsahu dokumentu. Pomocou jednoduchého skenovania, aktivovaného jedným dotykom, sa teraz môžu zložité úlohy vykonať v priebehu niekoľkých sekúnd.

Pre mobilné zariadenia je pripravená bezplatná aplikácia CaptureOnTouch Mobile, ktorá je k dispozícii na stiahnutie a umožňuje vám dávkové skenovanie dokumentov priamo do mobilného telefónu alebo tabletu. Navyše ponúka pokročilé spracovanie obrazu, ako je automatická detekcia veľkosti dokumentu, korekcia sklonu alebo odstraňovanie prázdnych stránok.

Skenujte priamo do cloudovej služby správy dát Evernote, One Drive alebo Disk Google. Softvér CaptureOnTouch obsahuje tlačidlo úlohy, ktoré zaisťuje skenovanie a odosielanie dát priamo na servery služby Evernote. Informácie môžu byť následne načítané pomocou mobilného smartfónu alebo počítača z ľubovoľného miesta na celom svete.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Stolný skener s automatickým podávačom

Jednotka skenovacieho snímača:
Jednoriadkový snímač CMOS CIS 1

Optické rozlíšenie:
600 DPI

Zdroj svetla:
RGB LED

Skenovacia strana:
Predná/zadná/obojstranné

Rozhranie:
High Speed USB 2.0
WiFi

Rozmery:
Zatvorený zásobník: 300 × 156 × 220 mm
Otvorený zásobník: 300 × 235 × 339 mm

Hmotnosť:
2,8 kg

Požiadavky na napájanie:
100 až 240 V AC (50/60 Hz)

Spotreba energie:
Skenovanie: 12,8 W alebo menej
Režim spánku: 1,9 W alebo menej
Vypnuté napájanie: 0,5 W alebo menej

Funkcia WiFi:
Režim pripojenia: režim prístupového bodu a režim stanice
Zabezpečenie WiFi: otvorené, zdieľané, WPA (PSK), WPA2 (PSK)
Metóda šifrovania WEP (64/128), TKIP/AES
Prenosové rýchlosti: IEEE 802.11b: max. 11 Mb/s, IEEE 802.11g: max. 54 Mb/s, IEEE 802.11n: max. 300 Mb/s

Rýchlosť skenovania:
Čiernobielo 25 str./min./50 obr./min.
Farebne 25 str./min./50 obr./min.

Rozlíšenie výstupu:
150 × 150 DPI, 200 × 200 DPI, 300 × 300 DPI, 400 × 400 DPI, 600 × 600 DPI

Režim výstupu:
Automatická detekcia, čiernobielo, rozptyl chýb, pokročilé vylepšenie textu I, rozšírené vylepšenie textu II (len Windows), 256 úrovní sivej, 24-bitové farby

Denné pracovné zaťaženie:
Približne 1 500 skenov/deň

Kompatibilné dokumenty:
Šírka cesta J: 50,8 až 216 mm
Priama cesta: 50,8 až 216 mm
Dĺžka cesta J: 70 až 356 mm
Priama cesta: 53,9 až 356 mm
Hrúbka cesta J: 0,06 až 0,15 mm (52 g až 128 g/m2)
Priama cesta: 0,05 až 0,25 mm (40 g až 209 g/m2)

Režim dlhého dokumentu:
Priama cesta: maximálne 3 000 mm

Skenovanie kariet:
Priama cesta: 53,9 × 85,5 × 0,76 mm (embosované karty sú podporované)

Oddeľovanie papiera:
Systém Retard Roller (separačný valček)

Kapacita podávača:
30 listov (80 g/m2)

Funkcie:
Automatická detekcia veľkosti, korekcia sklonu, trojrozmerná korekcia farieb (čiastočne pomocou ovládača), vypustenie farieb (RGB), vylepšenie farieb (červená), automatická detekcia farieb, korekcia tieňov, vylepšenie textu, technológia MultiStream, prednastavená krivka gama korekcie, skenovací panel, odstránenie čiernych okrajov, skenovanie náhľadu, zvýraznenie znakov, vymazanie tieňov, otočenie obrazu, vynechanie prázdnej stránky, výber strany skenovaného dokumentu, režim Folio, nastavenie oblasti skenovania, orientácia textu, odstránenie dier, nepretržité skenovanie, zvýraznenie hrán, potlačenie moiré, ochrana pred presvitaním zadnej strany/odstránenie pozadia, úprava kontrastu, posunutie farieb, vyhladenie pozadia, orezanie tieňov, automatické nastavenie rozlíšenia, úprava zmenšenia pre smer čiastkového skenovania, nastavenie úlohy (10 funkcií), detekcia dvojitého podávania (ultrazvukový snímač/podľa dĺžky)

Softvér:
Windows: Ovládače ISIS/TWAIN (Windows 2000/XP Pro/XP Home/Vista/7/8)
CaptureOnTouch, Nuance eCopy PDF Pro Office, Nuance PaperPort, Nuance OmniPage, Presto! BizCard Reader,
Moduly plug-in: Evernote, SharePoint, GoogleDocs, SugarSync, Dropbox, OneDrive, EMC Captiva Cloud Runtime Controls
Mac: Ovládač TWAIN, CaptureOnTouch, Presto! PageManager, Presto! BizCard Reader
Moduly plug-in: Evernote, SharePoint, GoogleDocs, SugarSync, Dropbox, OneDrive

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon imageFormula DR-C225W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imageFORMULA DR-C225W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-C225W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon imageFORMULA DR-C225W. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon imageFORMULA DR-C225W.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií