Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Canon ImagePROGRAF iPF685

Zobraziť katalóg
Canon ImagePROGRAF iPF685
Atramentová tlačiareň A1/24" , 5 farieb, 2400x 1200dpi, HDD 320GB, USB, LAN, podstavec ST-27
Kód:  PC028e4 Produktové číslo:  8970B003 Stránky výrobcu
Canon ImagePROGRAF iPF685 Predaj skončil

Canon ImagePROGRAF iPF685

Kompaktná päťfarebná atramentová tlačiareň vám učaruje vysoko kvalitnými výtlačkami v rozlíšení až 2400 x 1200, ktoré obstaráva hospodárne, a pritom nebývalo rýchlo. Získate ostré a správne farebné výkresy zo systémov CAD a GIS. Vďaka novo vyvinutému purpurovému atramentu dokáže kvalitnejšie červené odtiene, ktoré pokrývajú širšie spektrum. Oproti nižšej verzi sa chváli väčšími, 300 ml zásobníkmi atramentu na tlač bez prestojov a vďaka integrovanému disku  obstojí aj vo vyťaženom firemnom prostredí.

Kľúčové vlastnosti

  • Vytvorené pre náročné pracovné úlohy (320GB disk)
  • Rýchle zhotovovanie vysoko kvalitných výtlačkov v šírke až 24"
  • Presné a tenké čiary (± 0,1 % a minimálna šírka čiary 0,02 mm)
  • Systém 5 farebných atramentov na báze farbiva a pigmentu
  • Viac atramentu, menej prestojov (podporuje 300 ml zásobníky)
  • Nástroje na úspornejšiu a efektívnejšiu prácu s tlačiarňou
  • Možnosť prístupu aj z mobilných zariadení
  • Skladnosť a mobilita vďaka úsporným rozmerom
  • Praktický podstavec ST-27

Kvalitnejší obraz za ešte kratší čas

Vďaka nástroju Direct Print & Share máte možnosť vytvárať zástupcu na najpoužívanejšie nastavenie tlače, takže sa k nim kedykoľvek ľahko vrátite jednoduchým pretiahnutím súboru na ikonku daného zástupcu. Dôkazom rýchlosti tejto tlačiarne je aj skutočnosť, že výstup vo formáte A1 zaobstaráte v úžasnom čase 25 sekúnd. Ostrosť tenkých línií a skvelý dôraz na detail pritom zaručuje systém 5 farebných atramentov, ktorý výslednému obrazu prepožičiava ešte väčšiu kvalitu a zreteľnosť.

Majte prehľad o nákladoch na tlač

Jednoduchší prehľad o nákladoch na tlač získate pomocou integrovaného účtovného nástroja Status Monitor. Ten zhromažďuje protokoly úloh a je schopný automaticky vypočítať náklady za konkrétnu úlohu alebo dlhšie časové obdobie. Umožňuje tiež voľbu ekonomického režimu, ktorý oceníte najmä pri tlačení konceptov jednotlivých dokumentov. Tie je možné tlačiť priamo z aplikácií Word, Excel alebo PowerPoint vďaka optimalizovanému ovládačmi pre systém AutoCAD a plug-in, ktoré sú s balíkom Microsoft Office plne kompatibilný.

Doplňujúce informácie:

Šírka média (papier v rolke):
254 až 609,6 mm

Šírka média (ručne podávané rezané listy):
203,2 až 609,6 mm

Minimálna tlačiteľná dĺžka (role):
203,2 mm, rezané listy: 279,4 mm

Maximálna tlačiteľná dĺžka:
18 m (závisí od operačného systému a aplikácii)

Maximálny priemer role média:
150 mm

Obsah balenia:
Imbusový kľúč a skrutkovač, 1 tlačová hlava, 1 sada základných nádržiek s atramentom (C, M, Y, Bk - 90 ml / MBK - 130 ml), adaptéry pre trojpalcové jadra, sprievodca nastavením, disk CD-ROM s používateľským softvérom (Macintosh a Windows), leták s upozorneniami pre prenášanie, leták s bezpečnostnými informáciami a údajmi o štandardnom prostredí, leták k softvéru PosterArtist Lite, disk CD-ROM so softvérom PosterArtist Lite, leták EAC, stručný sprievodca

 

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon ImagePROGRAF iPF685
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ImagePROGRAF iPF685 s podstavcem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon ImagePROGRAF iPF685. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon ImagePROGRAF iPF685. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon imagePROGRAF iPF685 állvánnyal.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií