Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Canon ImagePROGRAF M40 AiO

Zobraziť katalóg
Canon ImagePROGRAF M40 AiO
Skener - veľkoformátový, farebný, 40", 600dpi, 48bit, vrátane repro podstavca, All-in-One PC vr.19,5" dotykového LCD a SW SmartWorks MFP, určený pre 5farebné 36" a 44" plotre Canon
Kód:  PC030g1 Produktové číslo:  2886V298 Stránky výrobcu
Canon ImagePROGRAF M40 AiO Predaj skončil

Canon ImagePROGRAF M40 AiO

Nový veľkoformátový skenerCanon ImagePROGRAF M40 AiO využijete predovšetkým v projekčných kanceláriách či grafických štúdiách, ktoré ste už vybavili veľkoformátovým 36" alebo 44" plotrom CanonimagePROGRAF. Skener jednoducho pripojíte k plotru cez integrovaný stojan, čím získate možnosť skenovať a ďalej spracovávať technické dokumentácie či iné predlohy s maximálnou šírkou 40 palcov v optickom rozlíšení 600 dpi.

Kľúčové vlastnosti

  • Určené pre 36" alebo 44" ploter Canon imagePROGRAF
  • Skener ponúka možnosť spracovania dokumentácie s maximálnou šírkou 40" v rozlíšení 600 dpi
  • Skenovacia technológia CIS vytvára presné čiary a má vynikajúcu kresbu detailov
  • Technológia SingleSensor spolu s USB 3.0 sa postará o rýchle skenovanie
  • Jednoduchú obsluhu skenera zabezpečí softvér SmartWorks MFP
  • Skener je dodávaný s počítačom All-in-One s 19,5" dotykovým LCD monitorom

Precízne skenovanie s nízkou spotrebou

Skenovanie má na starosti technológia CIS (kontaktný obrazový senzor)ktorá na osvetľovanie používa miniatúrne LED diódy. To zaručí menšie rozmery snímacej hlavy a najmä nižšie náklady na spotrebu energie. Navyše sa môžete tešiť na presné a čisté snímanie obrazu bez tieňov v riadkovom zobrazení objektov. O to, že skenovanie žiadneho dokumentu nezoberie príliš veľa z vášho času, sa presvedčíte vďaka technológii SingleSensor. Tá sa postará o skutočne rýchle skenovanie a spolu s konektorom USB 3.0 doručí všetky naskenované dáta do počítača až 10× rýchlejšie ako bežné USB rozhranie.

Veľmi jednoduché ovládanie

O veľmi jednoduchú a rýchlu obsluhu skenera sa postará počítač All-in-One s 19,5" dotykovým LCD monitorom, ktorý je súčasťou zariadenia. S dodávaným softvérom SmartWorks MFP budete môcť skenovať do súboru SmartWorks MFP, kopírovať alebo si nechať naskenované dokumenty zasielať e-mailom, a to vo formátoch TIFF, JPEG, a PDF.

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon ImagePROGRAF M40 AiO
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon ImagePROGRAF M40 AiO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon ImagePROGRAF M40 AiO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon ImagePROGRAF M40 AiO. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon imagePROGRAF M40 AiO.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií