Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon imageRUNNER 2204F

Zobraziť katalóg
Canon imageRUNNER 2204F
Laserová tlačiareň multifunkčná, A4, A3, tlačiareň / skener / kopírka / fax, 22str./min (A4), 11str./min (A3), 600x 600dpi, automatický podávač (DADF), duplex, USB 2.0, LAN, WiFi
Kód:  PC336s3 Produktové číslo:  0913C003 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon imageRUNNER 2204F Predaj skončil

Canon imageRUNNER 2204F

Tlačiareň imageRUNNER sa špecializuje na zvládanie náročnejších úloh. Zjednodušuje a urýchľuje každodennú manipuláciu s dokumentmi. Samotnú obsluhu uľahčí dotyková obrazovka, takže jednoducho využijete tlač až do formátu A3 a automatický duplexný podávač pre spracovanie celého stohu dokumentov z oboch strán bez potreby vymieňať jednotlivé listy v skeneri. Má teda vynikajúce predpoklady pre veľmi vyťažené malé kancelárie.

Kľúčové vlastnosti

  • Rýchla čiernobiela tlač na formát A3
  • Automatické obojstranné skenovanie (jednopriechodové)
  • Ovládanie uľahčené dotykovým LCD
  • Podpora mobilnej tlače a skenovania
  • Zdieľanie služieb cez sieťové rozhranie a WiFi
  • Jednoduché nastavenie a použitie ihneď po vybalení
  • Duplexná tlač s voliteľnou jednotkou C1 (nie je súčasťou)

Viac produktivity

Vďaka robustnému dizajnu a sieťovému pripojeniu možno multifunkciu ľahko zdieľať a nahradiť tak všetky ďalšie zariadenia pre tlač, kopírovanie, skenovanie a faxovanie. Skenované dokumenty už nemusíte ručne rozosielať všetkým spolupracovníkom. Inteligentná aplikácia MF Toolbox umožňuje okamžité odosielanie na zvolené emailové adresy alebo do stanovených zložiek s prevodom do vysoko komprimovaných súborov formátu PDF.

Sieťové prostredie kancelárie

Kvôli vykonaniu vašich požiadaviek nie je nutné k tlačiarni neustále chodiť. Podporovaná je mobilná tlač a skenovanie prostredníctvom technológií Apple AirPrint, Mopria a aplikáciou Canon PRINT Business je podporovaná mobilná tlač a skenovanie. Aby ste držali výdavky za tlač pod kontrolou, zariadenie dokáže prostredníctvom služieb eMaintenance zistiť stav počítadiel, získať prehľad nad spotrebným materiálom alebo vykonať vzdialenú diagnostiku.

 
  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.

Parametre a špecifikácia

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A3, A4, A5 Hotovo!

Typ

Farba tlače
Čiernobiela Hotovo!
Technológia tlače
Laserová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A3, A4, A5 Hotovo!

Skenovanie

Funkcie skenera
Obojstranný automatický podávač, Skenovanie do e-mailu Hotovo!
Rýchlosť skenovania
23 str./min. Hotovo!

Tlačové parametre

Rýchlosť tlače čiernobielo – maximum
22 str./min. Hotovo!
Vstupný zásobník
250 listov Hotovo!
Výstupný zásobník
50 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
607 mm Hotovo!
Hĺbka
605 mm Hotovo!
Šírka
622 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Dotykový Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne s WiFi
» Všetky tlačiarne A3 formátu

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke „balenie obsahuje“ spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.


» Všetky multifunkčné laserové čiernobiele tlačiarne
» Všetky laserové čiernobiele tlačiarne – LAN

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon imageRUNNER 2204F Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon imageRUNNER 2204F. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon imageRUNNER 2204F.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií