Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Canon LEGRIA HF R706 čierna

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA HF R706 čierna
Digitálna kamera - CMOS 3.28 Mpx DIGIC DV4, Full HD, 32x zoom, 3" dotykový LCD, SDHC/SDXC, AV out, USB mini-B, micro HDMI, WiFi, optická stabilizácia
Kód:  OC802n Produktové číslo:  1238C011AA Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA HF R706 čierna

Zaznamenávajte svoje dovolenky a jedinečné momenty s Full HD kamerou, ktorá disponuje veľmi jednoduchým ovládaním, špičkovou technológiou, kompaktnými rozmermi a moderným dizajnom. Digitálna kamera Canon LEGRIA HF R76 je vybavená dotykovým LCD displejom s možnosťou zaostrenia dotykom, optickou stabilizáciou obrazu a 57× výkonným (32× optickým) zoomom. Stabilizačná technológia Intelligent IS vyberie najvhodnejší stabilizačný režim na elimináciu rozmazania, takže teraz môžete zaznamenávať realistické videá a udržiavať zábery stabilné aj pri plnom zoome. Vďaka Wi-Fi technológii možno zariadenie aj diaľkovo ovládať z takmer akéhokoľvek inteligentného zariadenia.

Hlavné prednosti

  • Docielite až 57× väčšie priblíženie
  • Displej LCD s uhlopriečkou 7,5 cm a širokým pozorovacím uhlom
  • Ostrosť a čistota výsledných snímok pomocou inteligentnej IS technológie
  • Bohatá škála farebných odtieňov s dokonalým kontrastom dokumentovanej scény
  • Veľmi vydarený režim Nemluvňa

Tvorte videá, ktoré znejú rovnako dobre, ako vyzerajú

Videá nie sú len o obraze, ich nenahraditeľnou súčasťou je aj zvuk. Vyberte si jeden z piatich režimov pomocou funkcie "Výber audioscény" a kamera následne optimalizuje nastavenie zvuku tak, aby zodpovedal snímanej scéne. Canon má vstavané konektory pre mikrofón, slúchadlá, HDMI aj konektor AV OUT. Nechýba samozrejme ani konektor USB a slot na SD karty. Natáčať môžete naraz vo formátoch AVCHD a MP4, vďaka Wi-Fi pripojeniu môžete vaše videá rovno zálohovať a zdieľať s priateľmi na sociálnych sieťach.

Ideálny rodinný spoločník

Tešiť sa môžete z intuitívneho a používateľsky prívetivého ovládania - prístup k menu kamery a bližšiemu nastaveniu zaisťuje dotykový LCD displej, niekoľko tlačidiel zase zaisťuje zrýchlený prístup k najpoužívanejším funkciám. Skvele tak zvládnete nielen samotné natáčanie, ale aj zaostrenie obrazu jednoduchým dotykom na displej. S pokročilým režimom Nemluvňa zachytíte prvé krôčiky, slová a ďalšie dôležité okamihy až troch svojich potomkov. Následne sa automaticky triedia všetky filmové záznamy do albumov príslušného dieťaťa.

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA HF R706 čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA HF R706 černá .
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií