Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Premium Week Samsung

Canon LEGRIA Mini X

Zobraziť katalóg
Canon LEGRIA Mini X
5 2 hodnotení
Digitálna kamera CMOS 12.8 Mpx DIGIC DV4, výklopné dotykové LCD 2.7 ", Li-Ion, Full HD 1920x1080, WiFi, SD/SDHC/SDXC, WiFI, HDMI, mini USB
Kód:  OC849c Produktové číslo:  9114B009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LEGRIA Mini X

Kamera s kvalitným Full HD videom a kreatívnym potenciálom vo verzii "X" doznala profesionalizáciu videa i zvuku. Táto extra malá kamera má ultraširokouhlý objektív s vysokou svetelnosťou pre zachytenie všetkého pred vami, ďalej 12-megapixelový snímač CMOS a v neposlednom rade najnovšiu verziu obrazového procesora - Digic DV 4. Tento procesor sa chváli navýšenou rýchlosťou spracovania, ale aj skvelými výsledkami v oblasti potlačenie šumu za zlých svetelných podmienok. To všetko a oveľa viac v malom tele, ktoré vás všade ľahko odprevadí.

Mini X sa pýši novo pridaným, profesionálnym formátom záznamu AVCHD, aby ste dostali zo záznamu úplné maximum. Môžete si vybrať formát AVCHD 50i alebo MP4 25p. Aby zvuk nezaostával za obrazom, bol pridaný väčší mikrofón s vysokým pomerom signál/šum a širším dynamickým rozsahom, čím výrazne obmedzuje šum a rušenie. Jasne zachytí širší rozsah nízkofrekvenčných a vysokofrekvenčných zvukov. Novinkou je aj lineárny záznam zvuku PCM, teda nekomprimovaný zvuk v CD kvalite. K tomu si možno regulovať vstupnú úroveň a nastavovať, napríklad smerovosť, frekvenčnou odozvu, ale aj veterný filter pre vonkajšie natáčanie. Konektor externého mikrofónu poskytuje ďalší rozmer nahrávania a podporuje súčasné nahrávanie spolu s vstavaným mikrofónom.

Ak je uhol 150 ° pre video príliš na vaše požiadavky detailov, nie je problém okamžite prepnúť na nižší zorný uhol 51 °. Možnosťami uhla sa kamera tiež líši oproti predchodcovi. Režimy pre záznam pomalého a rýchleho pohybu vám spomalí záznam na 1/4 rýchlosti alebo zrýchli až 4x. Intervalový záznam vám umožní dodať filmom atraktívny časozberný efekt. Posuňte svoju kreativitu ďalej vďaka režimu "Videomomentka", ktorý vytvára krátke filmové klipy po nasnímaní fotografie.

Natáčajte svoj film v ľubovoľnej polohe - vodorovne aj vertikálne. Detekcia otočenie automaticky otočí záber pre dosiahnutie správnej orientácie, čo ponúka ešte flexibilnejšiu prácu s uhlami snímania. Cez zabudovanú WiFi sa k nej pripojíte aj priamo z tabletu či chytrého telefónu, vďaka čomu môžete rovno všetko zdieľať, kameru diaľkovo ovládať a sledovať dianie pred objektívom kamery. Podporované sú platformy Apple iOS aj Google Android.

Všetky nakrúcania vám uľahčí flexibilne použiteľný dotykový displej. Vďaka vyklopeniu a otočeniu na druhej strane ho možno natočiť smerom k objektu alebo do zadnej polohy, čo poskytuje živý náhľad toho, čo nakrúcate. Vďaka tomu je kamera LEGRIA mini ideálna pre rôzne štýly snímania a dostanete sa vďaka nej, ľahko do záberu. Priestor vo vnútri je využitý do posledného miesta, ale našlo sa aj miesto pre zlepšováky. Na druhej strane sa nachádza praktický stojanček, ktorý plne zastúpi menší statív. Kamera podporuje aj stojan CT-V1 s elektronickým otáčaním cez telefón či tablet.

Doplňujúce informácie:

Snímač:
Typ: CMOS typu back-illuminated s uhlopriečkou 1/2, 3 "
Pixely celkom: 12,8 Mpx
Efektívne pixely videozáznamu: Režim MP4: približne 8,99 megapixelov (režim Širokouhlý)/2,07 megapixelov (režim Detail pri vypnutej/zapnutej funkcii IS); Režim AVCHD: približne 8,29 megapixelov (režim Širokouhlý)/2,07 megapixelov ( režim Detail pri vypnutej funkcii IS, pri zapnutej funkcii IS 1,33 megapixela)
Efektívne pixely fotografie: Približne 12 megapixelov (Režim Širokouhlý)/2,76 megapixelov (Režim Detail)
Filter: Primárne farebný filter

Objektív:
Typ: Objektív s pevnou ohniskovou vzdialenosťou/ultraširokouhlý objektív
Diagonálne pozorovací uhol: Režim Širokouhlý/Detail Filmy MP4: približne 160 °/64 °; Filmy AVCHD: približne 150 °/51 ° (64 ° pri vypnutej funkcii IS); Fotografie: približne 170 °/78 °
Ekvivalent pre 35mm film: Režim Širokouhlý/Detail Filmy MP4: približne 16,8 mm/približne 35,0 mm; Filmy AVCHD: približne 17,5 mm/približne 43,7 mm (35 mm pri vypnutej funkcii IS); Fotografia: približne 15,4 mm/približne 32,1 mm
Svetelnosť: f/2,8
Vzdialenosť pri snímaní: Veľká hĺbka ostrosti (0,4 m až ?)
Stabilizátor obrazu: áno
Kryt objektívu: Áno (ovládanie pomocou vypínača napájania)

Obrazové spracovanie:
Obrazový procesor: DIGIC DV 4
Systém HS
Detekcia tváre

Záznam videa:
Formát záznamu: MP4 a AVCHD 2.0
Záznam zrkadlového obrazu: iba režim MP4
Viacsmerové prevrátenie obrazu (pri zapnutej funkcii Detekcia orientácia a iba počas záznamu MP4)
Režim pomalého a rýchleho pohybu: Pomaly: 1/4 × (VGA), 1/2 × (720P) Rýchlo: 2 ×, 4 × - iba počas záznamu MP4
Režim snímania: Smart Auto/P/Špeciálna scéna (Jedlo a móda/Šport/Noc/Pláž/Sneh/Makrofotografie/Vo vozidle)

Režim záznamu MP4:
25p: 1 920 × 1 080, 24 Mb/s
25p: 1 920 × 1 080, 17 Mb/s
25p: 1 280 × 720, 4 Mb/s

Režim záznamu AVCHD:
50i: 1 920 × 1 080, 24 Mb/s
50i: 1 920 × 1 080, 17 Mb/s

Zvuk:
Systém: LPCM (režim záznamu AVCHD, 24 Mb/s); MPEG-4AAC-LC (dvojkanálový) (režim záznamu MP4); Dolby Digital (dvojkanálový) (režim záznamu AVCHD, 17 Mb/s)
Mikrofón: stereofónny
Ručné nastavenie: Úprava hlasitosti: 0 až 99 (100 krokov)
Úpravy zvuku: Veterný filter mikrofónu/útlmový článok mikrofónu/frekvenčná odozva mikrofónu/smerovosť
Zvuková mixáž: Áno - mix interného mikrofónu s externým vstupom
Výber audioscény: Áno (Štandardné, Schôdzka, Festival, Hudba, Hovorené slovo, Les a vtáky, Potlačenie hluku a užívateľské nastavenia)

Displej:
Otočný: dvojkĺbový typ
Pixely: 230 000 bodov
Sledovanie dotykom
Expozícia dotykom (pomocou používateľského rozhrania aplikácie pri prenose živého obrazu)

Kreatívne funkcie:
Intervalový záznam: výber z 5 s/10 s/30 s/1 min/10 min (len záznam MP4)
Videomomentka: výber z 2 s, 4 s alebo 8 s
Režim Dekorácie
Filtre pre filmový vzhľad (iba pri prekódovanie)

Funkcia WiFi:
Diaľkové ovládanie a prenos (Vyžaduje inštalácie CameraAccess)
Aplikácie Movie Uploader (Vyžaduje inštalácie MovieUploader, pre systémy: iOS5, iOS6)
Prehrávanie prostredníctvom prehliadača
Server médií (musí podporovať DLNA)
Webová služba

Parametre a špecifikácia

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky videokamery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon LEGRIA Mini X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LEGRIA Mini X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA Mini X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LEGRIA Mini X. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon LEGRIA Mini X.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií