Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon LS-100K zelená

Zobraziť katalóg
Canon LS-100K zelená
4,5 2 hodnotení
Kalkulačka – duálne napájanie, 10-miestny displej
Kód:  QN006a11 Produktové číslo:  0289C002 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon LS-100K zelená

Elegantná a dizajnová kalkulačka od spoločnosti Canon je dostupná v niekoľkých metalických farebných vyhotoveniach, a tak s istotou doplní interiér vašej kancelárie či bytu. Veľký displej s rozmermi 59 × 18 mm zobrazuje až desať číslic, ktoré sú veľmi dobre čitateľné. Vďaka štyrom protišmykovým podložkám drží kalkulačka na stole ako pribitá, avšak s veľkosťou 118,5 × 83 × 22 mm ju môžete vziať pohodlne tiež do ruky. Okrem klasických matematických funkcií sa zariadenie môže pochváliť aj funkciou výpočtu daní a pamäťou celkových súčtov a čiastkových výsledkov. 

Značka Canon má záujem na šetrení životného prostredia prostredníctvom znižovania odpadov, a preto je tento produkt vyhotovený z časti z recyklovaných plastov. Duálne napájanie využíva solárny panel a jednu batériu. Automatické vypínanie po siedmich minútach nečinnosti šetrí energiu. 

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlová a dizajnová kalkulačka
  • Vyrobené z recyklovaného plastu
  • Desaťmiestny veľký displej
  • Funkcia pre výpočet daní
  • Duálne napájanie kalkulačky
  • Farba: zelená

Parametre a špecifikácia

Typ kalkulačky
Stolná Hotovo!

Typ

Typ kalkulačky
Stolná Hotovo!

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon LS-100K zelená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon LS-100K zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon LS-100K grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon LS-100K grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon LS-100K zöld.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií