Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Canon PIXMA PRO-10

Zobraziť katalóg
Canon PIXMA PRO-10
5 2 hodnotení
Atramentová tlačiareň A3 +, 10-farebná, 4800x2400dpi, potlač CD/DVD, USB 2.0 + LAN + WiFi
Kód:  PC189c Produktové číslo:  6227B009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Canon PIXMA PRO-10

Veľkoformátová tlačiareň Canon zhmotňuje špičkové fotografie všetkých vášnivých fotografov. Vďaka modernému tlačovému systému vytvára profesionálnu tlač snímok. Spolu s rýchlosťou obstojí aj v prostredí štúdia. Tlačiť možno na širokú škálu fotografických médií a peknú potlač vytvoríte aj na diskoch CD alebo DVD. Vďaka možnostiam pripojenia WiFi a Ethernet môžete tlačiareň umiestniť kamkoľvek. Môžete tiež tlačiť fotografie priamo zo smartphonov a tabletov pomocou aplikácie Easy-PhotoPrint alebo technológií Apple AirPrint.

Fototlačiareň je vybavená tlačovou hlavou s technológiou FINE, ktorá poskytuje detailnú tlač fotografie bez zrnenia. Atramenty LUCIA na báze pigmentu zaisťujú pôsobivé výsledky s výnimočnou trvanlivosťou obrazu. Systém s 10 atramentami dokáže reprodukovať široký farebný gamut, čo prispieva k oživeniu a vykresleniu detailov snímok. Na potlačené oblasti lesklého a pololesklého papiera sa používa bezfarebný atrament Chroma Optimizer. Tým sa zvyšuje hustota čierni, rozširuje farebný gamut a vytvárajú sa fotografické výtlačky s dokonale jednotnou lesklou povrchovou úpravou.

Nový režim PRO (Profil farieb ovládača tlačiarne) prispieva k zabezpečeniu presného zladenia vytlačených farieb so zobrazením na obrazovke. Ak chcete dosiahnuť ešte vyššiu presnosť farieb, môžete vytvoriť jedinečné profily ICC alebo dokonca jemne vyladiť tlačiareň pomocou softvéru Colour Management Tool Pro. Podporované sú originálne fotografické papiere Canon. Navyše si môžete stiahnuť profily ICC spoločnosti Canon pre mnoho papierov známych výrobcov, ako sú napríklad Hahnemühle, Ilford a Canson.

Parametre a špecifikácie:

Tlačový stroj:
10 samostatných atramentov, systém atramentov LUCIA s optimalizáciou farebnosti Chroma Optimizer
Tlačová hlava FINE (veľkosť kvapôčok 4 pl)

Funkcie:
Tlač zo zariadenia Google Android
Apple AirPrint
Tlač cez PictBridge
Potlač CD/DVD

Rozlíšenie:
4800 x 2400 DPI

Rýchlosť tlače v kvalite fotolaboratória:
A3 +: približne 3 min 35 s PP-201, LU-101, PP-201
A3 +: približne 5 min 20 s PT-101

Veľkosť médií:
Zadný podávač: A3 +, A3, A4, A5, B4, B5, Letter, Legal, 25 × 30 cm, 20 × 25 cm, 13 × 18 cm, 10 x 15 cm
Ručné podávanie: A3 +, A3, A4, Letter, 36 × 43 cm, 25 × 30 cm, 20 × 25 cm

Typ média:
Bežný papier, umelecký papier Fine Art Paper "Museum Etching" (FA-ME1), fotografický papier Photo Paper Pro Platinum (PT-101), lesklý fotografický papier Photo Paper Plus Glossy II (PP-201), fotografický papier Photo Paper Pro Luster (LU-101), lesklý fotografický papier Photo Paper Plus Semi-gloss (SG-201), matný fotografický papier Matte Photo Paper (MP-101), fotografické samolepky Photo Stickers (PS-101), ďalšie umelecké a lesklé fotografické papiere

Gramáž médií:
Zadný podávač: bežný papier (64-105 g/m2), fotografický papier až približne 300 g/m2 (špeciálne médiá Canon)
Ručné podávanie: špeciálne médiá Canon až do gramáže približne 350 g/m2 a 0,6 mm

Podávanie médií:
Automatický podávač listov: 150 listov
Ručné podávanie: 1 list
Zásobník na CD-R/DVD: 1 × CD-R alebo DVD k tlači

Funkcie ovládača:
Bezokrajová tlač, čiernobiele fotografie, nastavenie priehľadnej povrchovej úpravy, ručné prispôsobenie farieb, kompletovanie, tlač viacerých strán na jeden hárok, tlač brožúry, tlač plagátov, tlač so zmenou veľkosti (20-400%), tlač s prispôsobením veľkosti stránky, tichý režim, automatické vypínanie (Microsoft Windows)

Bezokrajová tlač:
Áno (veľkosti A3 +, A3, A4, Letter, 36 × 43 cm, 25 × 30 cm, 20 × 25 cm, 13 × 18 cm a 10 x 15 cm) (Pri tlači na papier Fine Art Paper sú horné a dolné okraje najmenej 30 mm)

Spotreba:
2,3 W (pohotovostný režim s WiFi)
17 W (pri tlači)
0,3 W (vypnuté)

Rozhranie:
USB 2.0 s technológiou PictBridge
RJ-45 (Ethernet 10/100 Mbps)
WiFi 802.11b/g/n

Úroveň akustického hluku:
33,9 dB (A)

Rozmery:
689 x 385 x 215 mm

Hmotnosť:
cca 20 kg

Softvér:
PrintStudioPro, Colour Management Tool Pro (k stiahnutiu), My Image Garden s funkciou Full HD Movie Print, Easy-WebPrint EX (na prevzatie) a Quick Menu

Spotrebný materiál:
PGI-72PBK (fotografická čierna)
PGI-72MBK (matná čierna)
PGI-72GY (sivá)
PGI-72C (azúrová)
PGI-72M (purpurová)
PGI-72Y (žltá)
PGI-72PC (fotografická azúrová)
PGI-72PM (fotografická purpurová)
PGI-72R (červená)
PGI-72CO (Chroma Optimizer)

  • Nové tlačiarne sú väčšinou dodávané so štartovacími tonermi alebo kartridžami, ktoré majú približne 60 % kapacitu samostatne predávaných náplní.Neplatí pre tlačiarne HP Smart Tank, ktoré sú dodávané s kompletným balením náplní. 

Parametre a špecifikácia

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!
Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!
Formáty papiera
A3, A3+, A4, A5 Hotovo!
Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Typ

Technológia tlače
Atramentová Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
USB, LAN, WiFi Hotovo!

Podporované formáty papiera

Formáty papiera
A3, A3+, A4, A5 Hotovo!

Tlačové parametre

Vstupný zásobník
150 listov Hotovo!

Rozmery

Výška
215 mm Hotovo!
Hĺbka
385 mm Hotovo!
Šírka
689 mm Hotovo!

Výbava

Displej
Bez displeja Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Canon bol založený v roku 1933. Jeho pôvodný názov znel v preklade „Laboratórium prenosnej optiky“. Svoje sídlo má táto japonská spoločnosť od svojho počiatku v hlavnom meste Tokiu. Canon je spojený najmä s výrobou fotoaparátov a príslušenstva k nim. V súčasnosti patrí v tejto oblasti k dominantným hráčom na trhu. Jeho profesionálne digitálne zrkadlovky definujú samý obsah tohto súslovia.

Tvrdenie spoločnosti Canon, že je popredným svetovým inovátorom a poskytovateľom zobrazovacích riešení, tak ani v najmenšom nie je nadnesené. Okrem digitálnych fotoaparátov a kamier je spoločnosť činná aj v oblasti výroby kancelárskych zariadení, zvlášť tlačiarní či kopírok.

Poznámka:
» Všetky tlačiarne A3 formátu
» Všetky atramentové tlačiarne s WiFi
» Všetky atramentové tlačiarne – LAN

Pokiaľ nie je v parametroch produktu v kolónke "balenie obsahuje" spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je teda nutné ho zakúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Canon PIXMA PRO-10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Canon PIXMA PRO-10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Canon PIXMA PRO-10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Canon PIXMA PRO-10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Canon PIXMA PRO-10.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií