Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza dny mini Velikonoce

CAREX Jahoda antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml

Zobraziť katalóg
CAREX Jahoda antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml
5 2 hodnotení
Tekuté mydlo antibakteriálne, pre deti
Kód:  MYD009 Produktové číslo:  5900998005368

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CAREX Jahoda antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml Predaj skončil

CAREX Jahoda antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml

Tekuté mydlo v nádobke s pumpičkou alebo v zásobníku si našlo svoje miesto na verejných toaletách, v ubytovacích zariadeniach, školách a vôbec všade tam, kde ho používa veľa ľudí naraz. Ocení ho tiež každý v domácnosti, kto niekedy naháňal klasické mydlo po kúpeľni alebo ho vyťahoval z mydlovničky. Kozmetické firmy sa predbiehajú, ako mydlo vylepšiť, aby nevysušovalo pokožku, aby bolo vhodné pre deti a alergikov, aby dezinfikovalo, hydratovalo, príjemne sa aplikovalo, a tiež aby príjemne voňalo a malo peknú farbu.

Napríklad značka Carex ponúka celú túto škálu vo vynikajúcej kvalite a navyše za priemernú cenu. Carex Jahoda je určené pre deti od 3 rokov, aby ich k správnym hygienickým návykom motivovalo svojou jahodovou vôňou. Ako všetky antibakteriálne tekuté mydlá Carex obsahuje jemné, prirodzene antibakteriálne zložky kyseliny mliečnej, ktoré majú hydratačné a protizápalové účinky, upokojujú podráždenie a súčasne potláčajú množenie baktérií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CAREX Jahoda antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CAREX Jahoda antibakteriální tekuté mýdlo 250 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií