Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CASIO LIN 164-8A

Zobraziť katalóg
CASIO LIN 164-8A
5 1 hodnotení
Pánske hodinky analógové, odolnosť voči vode 5 ATM, titánový remienok, minerálne sklo
Kód:  KHO987 Produktové číslo:  4971850753186 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO LIN 164-8A

Hodinky Casio Casio Casio pre mužov v štýlovom sociálnom dizajne.Hodinky sú spokojní s vysoko kvalitným kovoobrábaním a minerálnym sklom, ktorý je extrémne odolný voči poškriabaniu. To umožní, aby vaše hodinky vyzerali nové. Teleso hodín dopĺňa klasický kruhový ciferník. Index je veľmi dobre usporiadaný s 12 indexmi a minútami . Hodinky sú zabalené do pevného titánového puzdra, ktoré je vodotesné. Pre pohodlné nosenie má hodinky titánový popruh .

Parametre a špecifikácie:

funkcie:
Dateovka

Vodotesnosť:
50 m

materiál:
Sklo: minerálne
Teleso: titán
Remienok: titán

Zdroj:
batérie

Rozmery:
48 x 38 x 9,6 mm

hmotnosť:
75 g

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO LIN 164-8A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO LIN 164-8A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CASIO LIN 164-8A.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií