AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CASIO XJ-M156

Zobraziť katalóg
CASIO XJ-M156
Projektor DLP - laser a LED životnosť až 20.000 hodín, nat. XGA (1024x768), max UXGA (1600x1200), 3000 ANSI lm, kontrast 1800:1, VGA, HDMI, LAN, USB, repro
Kód:  WX175b63a Produktové číslo:  XJ-M156 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO XJ-M156

Vyspelý projektor s veľmi ekonomickou prevádzkou, výkonnou lampou a s modernými funkciami pre pohodlnú projekciu. Kompatibilita s technológiou 3D projekcie určite dokáže viac vtiahnuť diváka, k čomu napomôže aj prítomnosť 5 W reproduktora. Po zapnutí potrebuje iba 5 sekúnd na dosiahnutie maximálneho jasu, keystone automaticky zrovná vertikálne lichobežníkové skreslenie a objektív s 1,5 násobným zoomom umožňuje premietať optimálne veľké obrazy z ľubovoľnej vzdialenosti od plátna. Pri vypínaní nie je potrebné dodatočné chladenie, a tak môžete po prezentácii okamžite začať baliť. Projektor vás tak plne podporí pri vašej práci a nebude vás rozhodne akokoľvek brzdiť.

Tento rad projektorov užíva prelomovú technológiu kombinujúcu modrý laser, fosfor a červenou LED. Výhodou je bezortuťová výroba šetriaca životnosť prostredia, plný svetelný výkon v každej farbe a najmä enormná životnosť až 20 000 hodín! Oproti bežným konvenčným projektorom je to minimálne 4× dlhšia doba, čím vám ušetrí výmenu drahej ortuťovej žiarovky. Navyše hybridný zdroj svetla nie je postihnutý postupnou degradáciou jasu, a tak bude poskytovať do konca svojej životnosti plný výkon. Tento svetelný zdroj dosahuje vysokú svietivosť s precízne čistými farbami tým, že užíva fosforovú úpravu vlnovej dĺžky svetla a fázy modrého laserového lúča svetla. So zabudovaným svetelným senzorom a s inteligentným riadením jasu bude obraz perfektne viditeľný.

Digitálny HDMI prenos obrazu a zvuku prakticky eliminuje degradáciu, čo vám umožní premietať obsah na veľkej ploche bez zníženia ich kvality. USB konektor podporuje pripojenie WiFi modulu, k dispozícii je aj LAN konektor na pripojenie do káblovej siete. Po pripojení do siete využijete intuitívnu aplikáciu C-Assist na diaľkové ovládanie projektora zo smartfónu či tabletu. Dostupné sú verzie na smartfóny so systémom Google Android aj Apple iOS. Interná 2 GB pamäť dovoľuje vedenie prezentácie bez použitia počítača.

Hlavné prednosti:

  • Vstavaný 5 W reproduktor
  • Inteligentné nastavenie jasu
  • Širokouhlý zoom 1,5×
  • Automatická keystone korekcia
  • Bezpečnostný zámok
  • HDMI terminal
  • Možnosť montáže na strop
  • Bezdrôtová prezentácia zo smartfónov a tabletov C-Assist
  • Podpora prezentácie z USB
  • LAN terminál

Parametre a špecifikácia

Natívne rozlíšenie
1024 × 768 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1600 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
1 800:1 Hotovo!
Minimálna uhlopriečka obrazu
88,9 cm (35 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie
1024 × 768 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1600 × 1200 px Hotovo!
Kontrast
1 800:1 Hotovo!

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu
88,9 cm (35 ") Hotovo!
Maximálna uhlopriečka obrazu
762 cm (300 ") Hotovo!

Technológia

Zdroj svetla
LED, Laser Hotovo!
Životnosť
19 607,85 h (816,99 d) Hotovo!
Maximálna spotreba
180 W Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI 1.4 Hotovo!
Ďalšie pripojenie
RJ-45 (LAN), Audio vstup Hotovo!

Rozhraní

Grafické vstupy
HDMI, VGA (D-SUB), Kompozitný, S-Video Hotovo!
Ostatné vstupy/výstupy
LAN, Audio jack vstup Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie
Na stôl Hotovo!

Rozmery

Šírka
31,1 cm Hotovo!
Výška
24,4 cm Hotovo!
Hĺbka
8,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,9 kg Hotovo!
Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Chcete poradiť? Vyskúšajte nášho sprievodcu výberom projektora.


» Všetky laserové projektory
» Všetky LED projektory

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO XJ-M156 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Casio XJ-M156. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Casio XJ-M156. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Casio XJ-M156. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Casio XJ-M156.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií