Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Doručení zdarma Stellar Blade

Caverna

Zobraziť katalóg
Caverna
5 3 hodnotení
Spoločenská hra – pre 1 až 7 hráčov, odporúčaný vek od 12 rokov
Kód:  ZA464 Produktové číslo:  8595558301584

Caverna

Caverna nadväzuje na legendárny hru Agricola, takže si ju obľúbia predovšetkým fanúšikovia rozsiahlych a obtiažnejších strategických hier. V tejto hre sa stanete hlavou trpasličej rodiny, ktorá sa usadila v menšej jaskyni. Vaše okolie však nie je príliš optimálne pre spokojné žitie, takže na vás čaká množstvo práce. Budete rúbať les pred jaskyňou, zriaďovať si nové obytné miestnosti, budovať diely aj bane na rudu a rubíny. Z vyťažených surovín si potom budete môcť vyrábať zbrane, ktoré vám uľahčia vašu cestu za bohatstvom a slávou. V miestach, kde ste vyrúbali les, je potreba pestovať plodiny a založiť pastviny pre chov hospodárskych zvierat. Víťazom sa stane ten hráč, ktorého hospodárstvo bude najlepšie prosperovať a dosiahne najväčšieho rozkvetu.

Špecifikácia:

Typ hry:
Strategická

Počet hráčov:
1 – 7

Približná doba hry:
120 minút

Odporúčaný vek:
12+

Parametre a špecifikácia

Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
7 Hotovo!
Dĺžka hry
117,65 min Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
1 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
7 Hotovo!
Dĺžka hry
117,65 min Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Caverna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Caverna.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií