AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Cébé Razor Light Rose veľ. M

Zobraziť katalóg
Cébé Razor Light Rose veľ. M
Lyžiarske okuliare lyžiarske, dvojité sklá, úprava proti zahmlievaniu
Kód:  SPTif0349 Produktové číslo:  848391013793

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cébé Razor Light Rose veľ. M Predaj skončil

Cébé Razor Light Rose veľ. M

Vydajte sa na hory len s kvalitným vybavením a doprajte si pohodlie aj pri vašej obľúbenej zimnej aktivite. Vyberte si unikátny model okuliarov Razor Light Rose   od výrobcu Cébé a chráňte vaše oči aj v sťažených podmienkach. Zjazdové okuliare vo veľkosti M na prvý pohled zaujmú originálnym dizajnom. Sklá sú vyvedené v štýlovej svetlo ružovej farbe a kontrastujú s tmavými rámami. Disponujú dvojitým sklom so zrkadlovou vrstvou a vysokou optickou kvalitou s technológiou dvojitých šošoviek Double Lens.

kľúčové vlastnosti

  • Vysoká odolnosť voči nárazom aj škrabancom
  • 100% UVA a UVB filter chráni oči pred škodlivým žiarením
  • Dvojité sklo s vnútornou a vonkajšou vrstvou
  • Antifog vrstva eliminuje zahmlievanie a rosenie
  • Kompatibilita s lyžiarskymi prilbami
  • Sklo Light Rose (stredne tmavý filter kategória 2)
  • Dodávané spolu s puzdrom z mikrovlákna

Dômyselná ochrana skiel pred nárazmi, rosením aj zahmlievaním

Okuliare sú ďalej vybavené vonkajšou vrstvou skla, ktorá je vyvedená z vysoko odolného a nárazu vzdorného polykarbonátu. Vďaka tomu sú pevné a odolné voči poškriabaniu, nárazom a iným vonkajším vplyvom. Vynikajú tiež extrémne nízkou hmotnosťou. Vnútorné acetátový zorník disponuje špeciálnou Antifog vrstvou, ktorá eliminuje zahmlievanie a rosenie na celom povrchu. Inovatívna technológia s dvoma vrstvami peny Double Layer Face Foam navyše dokáže regulovať prúdenie vzduchu pomocou patentovaných prieduchov vnútri okuliarov, preto nedochádza k ich zahmlievaniu. Ďalej sú vybavené vonkajším polykarbonátovým nerozbitným zorníkom Light Rose, ktorý výrazne vylepšuje kontrast.

UV filter a vysoká kompatibilita s lyžiarskymi prilbami

Samozrejmosťou je 100% UVA a UVB filter, ktorý spoľahlivo ochráni vaše oči pred škodlivými lúčmi. Okuliare s ružovými sklami oceníte aj pri slnečnom počasí. Jednou z predností je Perfect Helmet Integration technológia, ktorá vďaka kĺbovému uchytenie popruhu umožňuje okuliare kombinovať s väčšinou lyžiarskych heliem na trhu. Spolu s okuliarmi obdržíte praktické látkové puzdro z mikrovlákna, ktoré vám zároveň uľahčí ich očistenie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cébé Razor Light Rose veľ. M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cébé Razor Light Rose vel. M.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií