PET PET

CELLY WALLY601 čierne

Zobraziť katalóg
CELLY WALLY601 čierne
4,8 15 hodnotení
Puzdro na mobil pre Apple iPhone 6 Plus, PU koža
Kód:  PP897z1b3 Produktové číslo:  WALLY601

CELLY WALLY601 čierne

Celly Wally je kvalitné puzdro typu peňaženka určené pre mobilný telefón Apple iPhone 6 Plus. Ide o veľmi sofistikované a do detailu premyslené puzdro, ktoré vás bude neustále prekvapovať svojou praktickosťou a eleganciou. Hneď na prvý pohľad zaujme príjemná čierna PU koža na vonkajšej strane a zatváranie na magnet.

Vo vnútri nájdete rámček, ktorý sedí presne na typ vášho telefónu. A nielen to. Na protiľahlej strane na vás budú čakať priehradky na doklady, mince či bankovky. S Celly Wally tak nemusíte nosiť peňaženku, všetko dôležité budete mať priamo pri telefóne. Puzdro samozrejme chráni pred nárazmi, poškriabaním displeja, prachom či špinou. V neposlednom rade oceníte aj možnosť vytvoriť si z puzdra praktický stojan pre komfortné sledovanie displeja telefónu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CELLY WALLY601 čierne
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CELLY WALLY601 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CELLY WALLY601 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CELLY WALLY601 schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CELLY WALLY601 fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií