Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ceramic Blade CB01

Zobraziť katalóg
Ceramic Blade CB01
Mlynček na kávu ručné, čierna farba, keramické mlecie kamene s možnosťou nastavenia hrubosti mletia
Kód:  CBL002a Produktové číslo:  CB01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ceramic Blade CB01

Milujete čerstvo mletú kávu? Preto by vo vašej domácej výbave nemal chýbať ani mlynček na kávu. Ceramic Blade CB01 je ručný mlynček s mlecími kameňmi z veľmi kvalitnej keramiky a umožňujú nastavenie hrubosti mletia pomocou aretačné matice. Zásobník na zomletú kávu je vyrobený z hrubého skla, čo vám umožňuje dokonalý prehled o tom, koľko už máte zomleté ??kávy. Lepšiu stabilitu pri mletí zaistí Antisklzová silikónová podložka v spodnej časti. Oválne prevedenie mlynčeka zaručuje pohodlné a isté držanie. Samozrejmosťou je ľahká údržba a mlynček možno umývať vo vode.

kľúčové vlastnosti

  • Keramické mlecie kamene
  • Primerane dlhá rukoväť pre pohodlné mletie
  • Možnosť nastavenia hrubosti
  • Antisklzová podložka
  • pohodlné držanie
  • Rozmery: 20,5 × 9 cm
  • Hmotnosť: 635 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ceramic Blade CB01 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ceramic Blade CB01. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Keramikklinge CB01. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Keramikklinge CB01. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kerámia penge CB01.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií