PET PET

Česká hudba

Zobraziť katalóg
Česká hudba
4,3 15 hodnotení
Vedomostná hra – odporúčaný vek od 12 rokov, pre 2-6 hráčov
Kód:  ZA022c Produktové číslo:  8590228008602 Stránky výrobcu

Česká hudba

Spoločenská hra Česká hudba je vedomostná hra pre staršie deti a dospelých, ktorí majú radi českú hudbu. Ako dobre vlastne poznáte českú hudbu? Nalaďte sa na vlnu tých najznámejších melódií a pesničiek a zaspomínajte si na úspešné hity a obľúbených interpretov naprieč celým spektrom hudobných žánrov. Táto hra nadväzuje na úspech vedomostných hier ,,Česko – Otázky a odpovede" a ,,Český film – Otázky a odpovede", ktoré si mnohí z vás veľmi obľúbili. V tejto zaujímavej vedomostnej hre nájdete 1 800 otázok zo sveta českej hudby. Otázky sú rozdelené do 6 okruhov. Vyskúšate si tu svoje znalosti z oblasti populárnej hudby, filmovej hudby, tradičnej hudby, folku a country. Zvyšný okruh je doplnkový, obsahuje otázky z okruhu ,,rôzne" a ,,doplň text pesničky". Obojstranný herný plán umožňuje hrať aj párty verziu tejto hry, v ktorej budete, okrem odpovedaní na otázky, plniť aj zábavné úlohy formou mrnkania pesničiek, pantomímy alebo kreslenia. Ten najúspešnejší z vás na konci hry získa Zlatého slávika. Počas tejto vedomostnej a veľmi zábavnej hry si nielen že užijete veľa zábavy, ale tiež sa dozviete veľa zaujímavých informácií zo sveta hudby.
Herný materiál obsahuje 300 kariet s 1 800 otázkami a odpoveďami, 100 kariet s úlohami, obojstranný herný plán, 6 figúrok, 36 žetónov v šiestich farbách, hraciu kocku, presýpacie hodiny a pravidlá pre oba varianty hry.

Počet hráčov:
Pre 2 – 6 hráčov

Odporúčaný vek:
Od 12 rokov






 

Parametre a špecifikácia

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
6 Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
6 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Česká hudba
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Česká hudba.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií