PET AD homeoffice

Chuggington - Set záchranársky výcvik s Wilsonom

Zobraziť katalóg
Chuggington - Set záchranársky výcvik s Wilsonom
Vláčik vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAa10537 Produktové číslo:  796714542546 Stránky výrobcu
Chuggington - Set záchranársky výcvik s Wilsonom Predaj skončil

Chuggington - Set záchranársky výcvik s Wilsonom

Japonský výrobce hraček přichází na trh s horkou novinkou, která potěší všechny malé hasiče od 3 let. Oblíbená mašinka Wilson známá z britského animovaného seriálu Chuggington se vrací v novém motorizovaném provedení, aby vám pomohla uhasit každý požár. Před tím ale musí projít řádným výcvikem. Proto je vybavena jedinečným setem, který nabízí skvělé prostředí pro náročný záchranářský výcvik. Pusťte Wilsona dolů a sledujte, jak rozrazí bránu. Dojede tak daleko? Pocvičte jej v tom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Chuggington - Set záchranársky výcvik s Wilsonom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Chuggington – Set záchranářský výcvik s Wilsonem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Chuggington - Set Rettungstraining mit Wilson. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Chuggington - Set Rettungstraining mit Wilson. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wilson kiképzés szett - Chuggington.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií