AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CipherLab 1562 Bluetooth USB

Zobraziť katalóg
CipherLab 1562 Bluetooth USB
5 2 hodnotení
Čítačka čiarových kódov – ručný typ, bezdrôtové pripojenie, laserové jednoriadkové snímanie, na 1D kódy, rýchlosť 100skenov/s, USB a Bluetooth pripojenie
Kód:  QT553c Produktové číslo:  A1562SET-U

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CipherLab 1562 Bluetooth USB Predaj skončil

CipherLab 1562 Bluetooth USB

So spoľahlivým bezdrôtovým skenerom CipherLAB 1562 môžete dosiahnuť oveľa lepšie pracovné výsledky. Technológia postavená na dlhoročných skúsenostiach a sledovaní chýb a analýz  zákazníkov a odberateľov – to všetko s mimoriadnym dôrazom na spokojnosť tých, ktorí obsluhujú zariadenie. Má 90 metrový dosah signálu, je vybavený sofistikovaným dizajnom a viacúčelovým komunikačným stojanom, ktorý dokáže spracovať až sedem ručných snímačov naraz.

Žiadne pohyblivé časti a skvelá reputácia skenera CipherLabu sú zárukou jednoduchej údržby a servisu, čo zaručuje veľmi hospodárnu činnosť. Snímač môže byť nakonfigurovaný pomocou softvéru ScanMaster.

Parametre a špecifikácia:

Technológia:

laser

Dosah:
90 metrov

Konfiguračný softvér:
ScanMaster

Rozhranie:
Bluetooth
USB 2.0

Obsah balenia:
1× čítačka čiarových kódov
1× základňa
1× kábel

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie
USB, Bluetooth Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Pokiaľ nie je v parametroch produktu kolónka „balenie obsahuje“ a v nej špecificky spomenutý dátový alebo USB kábel, balenie ho neobsahuje a je nutné ho kúpiť zvlášť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CipherLab 1562 Bluetooth USB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CipherLab 1562 Bluetooth USB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CipherLab 1562 Bluetooth USB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CipherLab 1562 Bluetooth USB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CipherLab 1562 Bluetooth USB.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií