Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ děti MPLA310401 - SK

CLINIQUE Repairwear Uplifting Very Dry To Dry 50 ml

Zobraziť katalóg
CLINIQUE Repairwear Uplifting Very Dry To Dry 50 ml
4,5 2 hodnotení
Krém na tvár pre ženy, denný, typ pleti: normálna, zmiešaná a suchá, účinok: hydratačný a proti vráskam, 50 ml - 1 198 €/1 l
Kód:  KSPL1109 Produktové číslo:  20714493417
CLINIQUE Repairwear Uplifting Very Dry To Dry 50 ml Predaj skončil

CLINIQUE Repairwear Uplifting Very Dry To Dry 50 ml

Pleťový krém Clinique Repairwear Uplifting SPF 15 je spevňujúci hydratačný krém pre dôkladné ošetrenie vašej pokožky. Tento denný krém je vhodný pre suchú, normálnu a zmiešanú pleť. Krém má liftingový účinok a dokáže vašu pleť ochrániť aj pred slnečným žiarením.

Tento unikátny krém obsahuje univerzálnu zložku Mitostime, ktorá je derivovaná z hnedých vodných rias. Táto zložka dodá pleťovým bunkám potrebnú vitalitu a zvyšuje objem jednotlivých vrstiev pokožky. Navyše táto zložka podporuje prirodzenú syntézu elastínu a kolagénu. Krém je obohatený o molekulárnej extrakt zo stromu Commiphora mukul, ktorý spôsobuje vypínanie pokožky. Obsahuje hyaluronát sodný, ktorý zaistí dostatočnú hydratáciu pokožky.

Vaša pleť bude po použití tohto jedinečného kozmetického prípravku viditeľne vyhladená, mladistvejšia a kontúry budú opäť pevné. Doprajte si tento skvelý pleťový krém a vaša pokožka bude mať zdravý a prirodzene krásny vzhľad!

Aktívne látky:

  • Mitostime je derivovaný z hnedých vodných rias. Dodá pleťovým bunkám potrebnú vitalitu, zvyšuje objem jednotlivých vrstiev pokožky a podporuje prirodzenú syntézu elastínu a kolagénu.
  • Molekulárny extrakt zo stromu Commiphora mukul spôsobuje vypínanie pokožky. Obsahuje hyaluronát sodný, ktorý zaistí dostatočnú hydratáciu pokožky.


Typ pleti:
Pre suchú, normálnu a zmiešanú pleť.

Použitie:
Nanášajte na čistú pleť v potrebnom množstve a jemne vmasírujte.

Objem:
50 ml

Zloženie:

Active: Octinoxate 7.5%, Octisalate 3.5%, Titanium Dioxide 1.7%, Other: Jojoba Butter, Glycerin, Petrolatum, Octyldodecyl Neopentanoate, Di-C12-15 Alkyl Fumarate, Dimethicone, Hydrogenated Lecithin, Butylene Glycol, Hydrogenated Polyisobutene, Hexyldecyl Stearate, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’s Wort) Extract Whey Protein, Salvia Sclarea (Clary) Extract, Chlorella Vulgaris Extract, Commiphora Mukul Resin Extract, Litchi Chinensis Seed Extract, Laminaria Digitata Extract, Cladosiphon Okamuranus Extract, Plankton Extract, Astrocaryum Murumuru Seed Butter, Acetyl Hexapeptide-8, Lecithin, Polyethylene, Pentylene Glycol, Potato Starch Modified, Ergothioneine, Glyceryl Stearate, Caffeine, Sorbitol, Behenyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Methicone, Tocopheryl Acetate, PEG-100 Stearate, Pentaerythirtyl Tetraethylhexanoate, Caprylyl Glycol, C12-16 Alcohols, Cholesterol, Caprylic/Capric Triglyceride, Polysilicone-11, Dextrin, Palmitic Acid, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Hexylene Glycol, Citric Acid, Xanthan Gum, Alumina, Ammonium Acryloydimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Red 4, Yellow 5, Titanium Dioxide, Mica

Parametre a špecifikácia

Objem
50 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!
Vek
45+ Hotovo!

Objem

Objem
50 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Proti vráskam Hotovo!

Vek

Vek
45+ Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: Repairwear 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLINIQUE Repairwear Uplifting Very Dry To Dry 50 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE Repairwear Uplifting Firming Cream Very Dry To Dry 50 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE Repairwear feszesítő krém SPF15 50 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií