Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum 30 ml

Zobraziť katalóg
CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum 30 ml
5 1 hodnotení
Pleťové sérum , vhodné na všetky typy pleti, obsahuje účinné látky na rýchlu a intenzívnu starostlivosť o pokožku tváre - 1 663,33 €/1 l
Kód:  KSPL1581 Produktové číslo:  20714674830
CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum 30 ml Predaj skončil

CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum 30 ml

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Clinique Smart Custom-Repair Serum
 
 

Pleťové sérum Smart Custom-Repair je kozmetický prípravok, ktorý udrží vašu pleť dokonale krásnu a bez vrások. Jemná konzistencia séra sa dobre nanáša a ľahko sa do pleti vstrebáva. Jedinečným spôsobom zjednocuje farebný tón pleti, redukuje jemné vrásky a celkovo pleť zdokonaľuje. Pleť je ihneď po použití séra upokojená a zamatovo jemná.

Luxusný prípravok dodáva pleti potrebné živiny, vyhladzuje ju a zanecháva ju dostatočne hydratovanú a nádherne žiarivú. Sérum je uložené vo fľaštičke, ktorá je opatrená praktickým dávkovačom. Dávkovač uľahčí používanie prípravku a zároveň zabezpečí, že sérum bude bakteriologicky čisté až do konca jeho používania. Doprajte si sérum, ktoré bude vašu pleť rozmaznávať!

Typ pleti:

Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Nanášajte na čistú pleť každé ráno a jemne vmasírujte. V prípade potreby používajte ráno aj večer.

Objem:
30 ml

Zloženie:
Water, Isododecane, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Polysilicone-11, Butylene Glycol, Ascorbyl Glucoside, PEG-10 Dimethicone, PEG-6, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Extract, Morus Nigra (Mulberry) Root Extract, Hordeum Vulgare (Barely) Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Cucumis Sativa (Cucumber) Fruit Extract, Algae Extract, Plankton Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Sigesbeckia Orientalis (St. Paul’s Wort) Extract, Triticum Vulgare (Wheat Germ) Extract, Glycerin, Oryza Sativa (Rice) Bran Extract, Yeast Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Oligopeptide, Ergothioneine, Whey Protein, Polysorbate 20, Micrococcus Lysate, Cholesterol, DI-C-12-18 Alkyl Dimonium Chloride, Salicylic Acid, Isohexadecane, Propylene Glycol Dicaprate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seedcake, Caffeine, Glycine Soja (Soybean) Protein, Tocopheryl Acetate, Acetyl Glucosamine, Caprylyl Glycol, Glyceryl Polymethacrylate, Dimethoxytolyl Propylresorcinol, Synthetic Fluorogopite, Glycyrrhetinic Acid, Tromethanmine, Polysorbate 80, Sodium Hyaluronate, Sodium RNA, Squalane, Aminopropyl Ascorbyl Phosphate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, PEG-8, Lecithin, Hexylene Glycol, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Hydroxide, Tin Oxide, Disodium EDTA, Arabidopsis Thaliana Extract, Phenoxyethanol, Yellow 5, Red 4, Titanium Dioxide

 

 

Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Typ pleti
Normálna Hotovo!
Účinok
Vyživujúci Hotovo!
Podľa doby používania
Denný, Nočný Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Normálna Hotovo!

Účinok

Účinok
Vyživujúci Hotovo!

Doba používania

Podľa doby používania
Denný, Nočný Hotovo!
Produktové línie: CLINIQUE Smart 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum 30 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CLINIQUE Smart Custom-Repair Serum 30ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií