PET AD homeoffice

Cobi Jeep Willys MB Barracks

Zobraziť katalóg
Cobi Jeep Willys MB Barracks
Stavebnica obsahuje 300 kusov a 3 figuríny, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAa8452 Produktové číslo:  5902251243029 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Cobi Jeep Willys MB Barracks Predaj skončil

Cobi Jeep Willys MB Barracks

Naučte deti o histórii s zábavnou hrou s touto neobvyklou súpravou! Nielen, že sa deti naučia niečo nové, ale tiež sa tešia veľa zábavy pri budovaní kociek dohromady. Vyskúšajte svoju adrenalinovú vojenskú akciu so svojimi deťmi vďaka tejto originálnej Cobi Small Army! 

Kľúčové vlastnosti

  • Neobvyklé a originálne súpravy
  • Budú sa zabávať celý deň
  • Deti sa naučia hrať
  • Táto súprava dokonale vyvíja detskú fantáziu

Originálna zbierka malých vojsk

Táto súprava obsahuje zelený vojenský džíp v kasárňach a kontrolný bod s bariérou. Vojenská posádka je vyzbrojená Browningom, Thompsonom a revolverom M1917. Balenie obsahuje 300 kociek, 3 figurky vojakov a psí figúrku.

Rozvíja fantáziu

Tento jedinečný model vojenského vozidla z vojnového obdobia nielen chytí deti, ale tiež ich učí históriu. Nechajte svoje detské fantázie pracovať a vytvorte si vlastnú vojenskú jednotku! Môžete ovplyvniť historické udalosti vojny aspoň s touto špeciálnou modulárnou Cobi Small Army!

Absolútne bezpečné

Táto hračka je v súlade so smernicou Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetkých zákonných noriem v súlade s českými právnymi predpismi. Samozrejme, existuje vyhlásenie CE o zhode.

Poznámka:
» Všetky Cobi stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cobi Jeep Willys MB Barracks Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cobi Jeep Willys MB Kasárny.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií